Kijktip: 3 geweldige films om je weekend mee af te sluiten

Kijktip: 3 geweldige films om je weekend mee af te sluiten

De beste films voor vanavond.

Het weekend is alweer bijna voorbij. Morgen moeten velen weer aan het werk of naar school. De zondagavond is dan ook het ideale moment om nog even te ontspannen met een filmpje op de bank. FilmTotaal heeft drie geweldige films voor je uitgezocht om je weekend perfect mee af te sluiten.

Cinderella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kay Cannon | Cast: Camila Cabello, Nicholas Galitzine, Billy Porter, e.a. | Te zien op: Prime Video
Ella, die een niet al te goede band heeft met haar stiefmoeder en dier dochters, maakt in haar atelier de mooiste jurken, maar mag deze niet verkopen. Toch laat ze zich daardoor niet stoppen. Op een dag ontmoet ze de knappe prins Robert. Het is liefde op het eerste gezicht, maar de mensen om hen heen gooien allerlei blokkades op. Gelukkig is daar de magische Fab G om Ella een handje te helpen.

Knives Out (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: Film1
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair