Dit is de beste film van het jaar volgens de IMDb

Dit is de beste film van het jaar volgens de IMDb

2021 heeft een paar topfilms!

IMDb heeft de top tien films onthuld van 2021. De lijst is gemaakt op basis van populariteit onder gebruikers en heeft een niet eens zo heel verrassende film als winnaar.

Het gaat om Dune van regisseur Denis Villeneuve, dat helemaal bovenaan de lijst staat. Wat de rest van de top tien betreft, valt op hoeveel superheldenfilms nog altijd in de toplijst staan. Zo bezien kan je voorzichtig concluderen dat het genre nog altijd enorm populair is, of mensen nou inlevert aan populariteit of niet.

De beste films
Bovenaan het lijstje staat dus Dune, gevolgd door de superheldenfilm The Suicide Squad. De DC-film van regisseur James Gunn doet het daarmee beter dan welke Marvel-film dan ook.

Al doet Marvel het in de toplijst ook niet slecht, want Eternals staat op de derde plaats. Daarna volgen nog eens drie Warner Bros.-producties: Mortal Kombat op plek 4, gevolgd door het R-Rated Zack Snyder's Justice League en Godzilla vs. Kong.

Dan is er natuurlijk nog de rest van de lijst, die door Disney aangevuld wordt met Black Widow op plek 7, Cruella op plek 9 en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op plek 10. Netflix-film Army of the Dead (de tweede van Zack Snyder in de top tien) staat op plek 8.



NieuwsFilm

meest populair