"Batman v Superman: Dawn Of Justice had nooit gemaakt moeten worden"

"Batman v Superman: Dawn Of Justice had nooit gemaakt moeten worden"

Aldus regisseur Matthew Vaughn...

Dit artikel is een wat uitgebreider vervolg op dit bericht van 3 dagen geleden over Matthew Vaughn die nog steeds graag een nieuwe Supermanfilm met Henry Cavill zou willen maken.

Vaughn wilde namelijk het vervolg op Man Of Steel (2013) regisseren en was zeer teleurgesteld in de film die de fans drie jaar later uiteindelijk te zien kregen, Batman v Superman: Dawn Of Justice.

Volgens hem lag dit aan een heel simpel aspect, de personages passen niet bij elkaar. Hij noemde de mix van Superman's zonnige omgeving en Batman's sombere milieu: "De Batmansfeer in de Supermanwereld is gewoon niet te matchen".

Het is nog niet te laat
Hij zei dat Superman: The Movie, geregisseerd door Richard Donner, en Wonder Woman, geregisseerd door Patty Jenkins, betere illustreren hoe Batman v Superman eigenlijk had moeten zijn.

Vaughn, die onlangs met Cavill werkte aan Argylle, denkt dat er nog volop ruimte is voor een vervolg op Man Of Steel waarin het roer omgegooid kan worden: "Maar dan wel een échte Supermanfilm. Kleurrijk en leuk, niet zo donker".

NieuwsFilm

meest populair