Deze epische trailer vat heel filmjaar 2021 samen

Deze epische trailer vat heel filmjaar 2021 samen

Toch een mooi jaar.

Een toffe trailer voegt heel wat trailers van grote releases van 2021 samen. De trailer viert een terugkeer naar de cinema.

Waar 2020 het jaar van uitstel van grote filmreleases was, geldt dat net iets minder voor 2021. Natuurlijk zijn de bioscopen dicht geweest (en nu weer dicht), maar het was al met al een okay jaar qua films. Spider-Man: No Way Home helpt zelfs de bioscoopsector in heel wat landen te helpen, met een box office van meer dan 1 miljard dollar.

Een groots jaar
2021 was dus significant beter dan 2020 qua films. Het was niet alleen een goed jaar voor Marvel Studios. Sony bracht ook films uit als Ghostbusters: Afterlife en Venom: Let There Be Carnage. Warner Bros. kwam eindelijk met Dune en wat te denken van de release van No Time to Die?

De YouTuber Sleepy Skunk plaatst inmiddels al een aantal jaren rond het einde van het jaar een selectie van trailers van wat de grootste films van het jaar zijn.

De mooie momenten worden allemaal gevierd, net als andere jaren ook nu weer in een zes minuten durende video. Die bevat heel wat releases, dus zet je maar schrap voor een heerlijk wilde rit.



NieuwsFilm

meest populair