HBO Max maakt er een feestje van met 12 nieuwe films

HBO Max maakt er een feestje van met 12 nieuwe films

De streamingdienst HBO Max groeide weer flink!

Het was weer echt een topweek op HBO Max! We duiken in het nieuwe aanbod van de streamingdienst, dat weer vol toffe titels staat.

Rampage (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan
Door een bizarre meteorietinslag wordt de witte gorilla George enorm groot. Maar hij is niet de enige die getroffen is door de ruimtestof en moet de wereld helpen.

Tag (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tomsic | Cast: Ed Helms, LilRel Howery, Jon Hamm, Annabelle Wallis
Een groep voormalig klasgenoten organiseert elk jaar weer een tikkertjespelletje dat een complete maand duurt. Dat kent geen grenzen. Alles is toegestaan. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van de enige onverslagen persoon in de groep. Het maakt hem een makkelijk doelwit. Maar hij is er klaar voor...

Dane Cook: Vicious Circle (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marty Callner | Cast: Dane Cook
Superstercabaretier Dane Cook komt terug naar Boston om op te treden in zijn allereerste solo cabaretprogramma op HBO. Cook brengt een energieke routine over gemeenschappelijke onderwerpen als liegen, huilen, niezen, ruziën en vreemdgaan.

Homefront (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Fleder | Cast: Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth
Jason Statham speelt een gepensioneerde DEA-ambtenaar die voor zijn dochter naar een klein en rustig dorpje verhuist. Jammer genoeg is het hier niet bepaald veilig, mede door de aanwezigheid van een lokale drugsbaas, gespeeld door James Franco.

Beginners (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Mills | Cast: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent, Goran Visnjic
Oliver (Ewan McGregor) wordt na de dood van zijn moeder opgeschrikt door een mededeling van zijn vader (Christopher Plummer) dat hij homo is, en bovendien een jongere minnaar heeft. Terwijl hij hier mee om probeert te gaan, leert Oliver Anna (Melanie Laurent) kennen, met wie hij een relatie begint.

Chance of a Lifetime (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Deborah Reinisch | Cast: Stan Ivar, John Ritter, Katey Sagal, Kim Delgado
Freelance-auteur Tom Maguire heeft nogal last van gezondheidsproblemen, aangezien zijn rug er behoorlijk slecht aan toe is. Hij besluit om maar te trouwen met Irene Dunbar, een vroegere uitgever en tevens goede vriendin van hem, zodat hij alsnog verzekerd kan worden. Maar hun huwelijk gaat niet helemaal zoals gedacht en het tweetal komt voor aardig wat verrassingen te staan.

Sightseers (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Wheatley | Cast: Alice Lowe, Eileen Davies, Steve Oram, Roger Michael
Een stelletje (Steve Oram en Alice Lowe) besluiten de Engelse natuur in te trekken. Ze stuiten op een lokale bewoner en de stemming slaat plotseling helemaal om. Het wordt een stuk grimmiger maar ook een stuk grappiger.

Navalny (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Roher | Cast: Alexei Navalny, Yulia Navalnaya, Dasha Navalnaya, Zakhar Navalny
In augustus 2020 maakte een vliegtuig dat van Siberië naar Moskou vloog een noodlanding. Eén van de passagiers, de Russische oppositieleider Alexei Navalny, was doodziek. Hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en uiteindelijk geëvacueerd naar Berlijn, waar artsen bevestigden dat hij was vergiftigd met Novichok, een zenuwgas dat eerder betrokken was bij aanvallen op andere tegenstanders van de Russische regering. President Vladimir Poetin ontkende elke betrokkenheid. Navalny overleeft niet alleen de vergiftiging, maar gaat zodra hij weer een beetje hersteld is in de tegenaanval...

Smallfoot (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig | Cast: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common
Een Yeti is ervan overtuigd dat gekke, kleinvoetige wezens genaamd 'mensen' echt bestaan.

Utøya 22. juli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erik Poppe | Cast: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad, Elli Rhiannon Müller Osbourne
We ontmoeten Kaja, twaalf minuten voordat er een eerste schot gelost wordt op een zomerkamp in het Noorse Utøya. Het is 22 juli 2011, de ergste dag in de moderne Noorse geschiedenis, waarbij Anders Breivik niet alleen een bomaanslag pleegde, maar ook vele tieners vermoordde.

Going in Style (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Braff | Cast: Morgan Freeman, Joey King, Ann-Margret, Michael Caine
Drie senioren verliezen hun pensioengeld waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

The Nun (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corin Hardy | Cast: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons
Als een jonge non zelfmoord pleegt, wordt een priester daarop af gestuurd om haar zelfmoord te onderzoeken.

NieuwsFilm

meest populair