Nieuwe foto's van gecancelde 'Batgirl' met ander kostuum en Michael Keatons Batman

Nieuwe foto's van gecancelde 'Batgirl' met ander kostuum en Michael Keatons Batman

Tuurlijk, maak ons nóg nodeloos nieuwsgieriger...

Vorig jaar augustus nam David Zaslav, toenmalig CEO van Warner Bros. Discovery, een schokkende beslissing die een grote impact had: hij annuleerde de Batgirl-film van ruim $90 miljoen dollar.

Deze bevond zich in de vroege postproductie. Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah (Patser, Bad Boys For Life, Rebel) hadden maanden met Leslie Grace (Batgirl), Michael Keaton (Batman/Bruce Wayne), Brendan Fraser (Firefly) en J.K. Simmons (Commissaris Gordon) in Schotland doorgebracht voor opnames van een project dat wegens belastingvoordeel nooit commercieel vertoond gaat worden en voor altijd begraven lijkt.

Toch blijven de makers online materiaal verspreiden, wellicht in de hoop om de honger van fans te blijven stillen zodat er ooit nog een kleine kans bestaat op release. Het is tenslotte al eens een keer eerder gelukt.

Batgirl Film News heeft nieuwe kiekjes vrijgegeven van achter de schermen die het 'tweede' kleurrijkere kostuum van Grace tonen. Dit lijkt een technisch geavanceerder en degelijker superpak te zijn dan de donkere, ruigere jasachtige inspanning die ze daarvoor steeds droeg.

Verder poseert ze naast Fraser met zijn helm op en zien we oudere beelden van Keaton (maar nu wel in betere kwaliteit) die terug is in zijn nostalgische geüpgrade 'Batman'-outfit uit de films van Tim Burton.

Bekijk snel de foto's op Twitter door hier, hier en hier te klikken!



NieuwsFilm

meest populair