D-Tox

D-Tox (2002)

Survival is a Killer.

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Een voor mij totaal onbekende film met Sylvester Stallone in de hoofdrol, maar ik vond hem nog niet zo slecht als sommigen zeggen.
Akkoord dat het geen topfilm is, maar heb al slechter gezien in dit genre.
En Polly Walker, die voor mij nog steeds de rol van haar leven speelt in de serie 'Rome', is ook hier alweer leuk om zien.

marcjeb

Avatar

Knox "Ben het helemaal met Swampman eens. Echt een drol van een film, ben halverwege weggezapt. Het niveau was tot dan toe zo bedroevend dat ik er geen heil meer in zag. De IMDb rating is zoals zo vaak een veel betere afspiegeling van de waarde van deze film. Slecht acteerwerk, slecht verhaal, totaal inspiratieloos. Het zullen wel weer 15 jarige pikkies zijn die deze film zo de hemel in prijzen."


Ben 22 en ik vind eht een goede film ..
een 10 dus

jane bond

Avatar

Ga hem niet kijken vind de reply van Sem Bresser geloofwaardig

Knox

Avatar

Ben het helemaal met Swampman eens. Echt een drol van een film, ben halverwege weggezapt. Het niveau was tot dan toe zo bedroevend dat ik er geen heil meer in zag. De IMDb rating is zoals zo vaak een veel betere afspiegeling van de waarde van deze film. Slecht acteerwerk, slecht verhaal, totaal inspiratieloos. Het zullen wel weer 15 jarige pikkies zijn die deze film zo de hemel in prijzen.

Sam Bresser

Avatar

Swampman "Gisteren gekeken en dat viel niet mee. Ik weet niet wat de rest hier bezield om deze film zo aan te prijzen, maar dit was echt 3x niks. Zwak en ongeloofwaardig verhaal, slap acteerwerk en (niet onbelangrijk voor een thriller) totaal gebrek aan spanning. Heb ondanks al zijn ' turkeys' altijd een zwak gehouden voor Sly, maar hij was net zo beroerd als de gehele film."



:N


Vond 't goeie film T+)
maar je moet het niet vaak kijken dan gaat de spanning eraf lol :E
[rating 3,5]

Swampman

Avatar

Gisteren gekeken en dat viel niet mee. Ik weet niet wat de rest hier bezield om deze film zo aan te prijzen, maar dit was echt 3x niks. Zwak en ongeloofwaardig verhaal, slap acteerwerk en (niet onbelangrijk voor een thriller) totaal gebrek aan spanning. Heb ondanks al zijn ' turkeys' altijd een zwak gehouden voor Sly, maar hij was net zo beroerd als de gehele film.

Mr._Kooi

Avatar

Ik moet ook zeker zeggen dat deze film mij onwijs meevalt. Ik dacht dat deze film een flop was omdat ik hem niet heb gezien in de bioscoop. Maar hij is echt goed ...kijken dus !!

Birdarcade

Avatar

Veronica's Meimaand filmmaand, met speciale vermelding van de weekenden in mei: Blockbusters.

Nou dit moet hem dan worden vrees ik....

Blade-X

Avatar

Deze film is echt heel erg goed!
Vooral omdat Sylie erin speelt!
Hij maakt echt goeie thrillers waarbij je je hoofd moet gebruiken en ik heb dan ook erg genoten. De laatste keer dat ik zo erg genoten had was toen ik een kater had en de dag erna diarhee kreeg... (kortgezegd... niet zien -_-')

Moviemagic

Avatar

Een verrassend leuk filmpje. Kun je voor jezelf weer even nagaan wie de dader zou kunnen zijn tijdens de film. Leuk verhaaltje dat in een goed tempo verloopt. Tevens zit er een leuke cast in. De moeite waard. T+)

kimstallone

Avatar

Deze film is echt top! Natuurlijk niet alleen omdat Sylvester Stallone in deze film mee speelt, maar ook omdat het een zeer spannende thriller is die goed is uitgevoerd. Het is geen voorspelbare film wat bij de meeste thrillers wel zo is.

Veel plezier bij het kijken!;)

Michaell

Avatar

Oja, nu weet ik heel goed waar deze film over gaat... Smiley face