Ratatouille (2007)

A comedy with great taste.

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DennisAmerica11

Avatar

Geweldig. Knap werk. vind het verhaal ook leuk dat er een dier als hoofdpersonage is. Leuk gedaan. aanrader!

johanmeesters

Avatar

Deze film is in een woord, geweldig.
De muziek, het script de personages de sfeer alles klopt.
Het allermooiste is de animatie van Parijs! ziet er heel realistisch uit, en de inrichting van de keuken, veel detail, zeker een van de betere van pixar samen met Up en Toy story 3. een 10!

benjamin

Avatar

Pixar maakt sinds deze film niks meer dat voor mij onder de 10 scoort, topfilm.

wapperino

Avatar

Leuke film voor het hele gezin.

Jellinek

Avatar

Goed vermaak maar kon me niet zo boeien als The Incredibles, Shrek, of zelfs Finding Nemo (die het vooral van de geinige karakters moet hebben). Tikkie te voorspelbaar denk ik.

Toch 7/10.

wallace

Avatar

Dit vond ik de minst leuke film van pixar tot nu toe.
Aan het beging van de film denk je , dit is fantastish.
Maar naar een tijdje wordt het saai.
De film gaat te lang duren, en er gebeurt niet zo veel meer, als in het beging. Deze film vond ik echt niet zo leuk. 2,3 sterren.

Rudebox

Avatar

Jeetje, nu al op de TV?

Dit is echt een vermakkelijke Pixar/Disney film. Het verhaal steekt leuk in elkaar, de humor is oké en de animaties zijn van een ongeëvenaard niveau.

Ik zeg kijken..!! :Y

emperor

Avatar

Ik heb met open mond zitten kijken..wat een leuke film is dit..zeker een 9/10 waard.
Al ben ik geen animatie liefhebber.
Dit is de enige animatiefilm die me echt boeien kon, sinds De Reddertjes uit mijn jeugd..en da's lang geleden..

hetisjantje

Avatar

Goed product voor kinderen want die vonden het heel leuk, redelijk voor de niet al te veeleisende begeleidende ouder. Wel een beetje lang - leuk die Franse inslag, maar het mocht ook wel eens afgelopen zijn. Maarja, alles wat tukkerstein zegt is waar. Als Miyazaki de top van de eredivisie vormt, dan doet deze goed mee voor een periode in de eerste divisie.

mening

Avatar

tukkerstein "Zeer overgewaardeerde film, maar beter dan Cars en Finding Nemo (maar niet beter dan Shrek). Tegenover de prachtige animatie staat een standaard verhaal, met standaard karakters en de standaard "les" die je uit deze film moet leren. Ik heb slechts drie keer moeten lachen, jammer, voor een humorisitsche film. De tweede helft was gelukkig wel beter, die was boeiend, en het einde was ook erg goed, maar hoger dan een 6/10 kom ik niet."


Wat betreft het eerste gedeelte ben ik het hier helemaal mee eens. Over het tweede kan ik niet oordelen. Ik ben maar gaan koken.

ronin7

Avatar

siempjah "Beter dan Shrek of Nemo dus? Hmm, ik weet niet hoor. Ik heb hem dan ook niet gezien, maar wat ik tot nu toe ervan weet lijkt het mij niet heel erg interessant. Maargoed, als hij zo goed beoordeelt wordt zal ik dan ook maar even een gokje moeten wagen door naar de bios te gaan hè Smiley face."


Hij is gewoon beter dan shrek en nemo, ik kon het ook niet geloven.

berendbotje

Avatar

Stephaniaa, volgens mij was het een rat !!! Weet je zeker dat je hem hebt gezien ?

Baski

Avatar

Inderdaad een super film en stond af en toe ademloos, naar de prachtige animaties te kijken. Kippevel gewoon! Smiley face

siempjah

Avatar

Beter dan Shrek of Nemo dus? Hmm, ik weet niet hoor. Ik heb hem dan ook niet gezien, maar wat ik tot nu toe ervan weet lijkt het mij niet heel erg interessant. Maargoed, als hij zo goed beoordeelt wordt zal ik dan ook maar even een gokje moeten wagen door naar de bios te gaan hè Smiley face.