TBS

TBS (2008)

Not everything is love

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rebel1984

Avatar

Echt een zeer goede film van eigen bodem.
Zeer sterk geloofwaardig acteer werk van Theo Maassen. Vond hem zo goed en heb me tot aan het NARE einde laten mee slepen.

DennisAmerica11

Avatar

Echt een aanrader! Had het einde niet op deze manier verwacht.

Deniro

Avatar

Wat een kapot vette film dit. Theo Maassen is dan ook precies diegene die zo'n rol kan spelen. Na die rariteiten met die stukke camera en dat gebeuren in DWDD zou je haast denken dat hij er zelf een is. Goeie film.

Lemurian

Avatar

Voor een Nederlandse film vond ik m erg sterk, vooral het einde vond ik verassend, zeer goed acteerwerk van Maasen.
Realistische film

Oboema

Avatar

Prima film, Maassen speelt z'n rol erg sterk. Het enige wat me enorm stoorde was de editing. Sommige scenes zijn namelijk overduidelijk samengesteld uit meerdere takes.

Guido

Avatar

Een erg goede film. Grappig dat het gemiddelde FT-cijfer binnen een halve dag ongeveer 1,5 punt gestegen is :P.

Quido

Avatar

Camerawerk vond ik juist prachtig, typisch Bert Pot en veel stijlelementen uit het fantastisch gedraaide Van God Los keren ook hier weer terug. Die cuts hebben betrekking op de montage; was daar ook niet kapot van.

Biff Tannen

Avatar

Een redelijke goede film (6/10). Theo Maassen acteert geniaal, maar ik stoorde me wel aan het camera werk. of beter gezegd die snelle cuts, leek net of je constant een paar frames misde. Volgens mij was het een stijlkeuze, maar dus geen goede. Van God Los blijft nog steeds de beste film van Kuijpers.

WoUtoMatiC

Avatar

Joseph "Ten onrechte TBS in NL. Yeah right. Lijkt me science fiction gemaakt door de linkse broeders die straffen te laag vinden. Het lijkt me realistiser om een film te maken over een uitbehandelde TBSer die ze laten gaan en weer nieuwe slachtoffers maakt of zoeen pedo met 70% herhalingskans. Echt weer een foute film gemaakt met subsidiegeld en publieke omroepgeld. NL in foute tijden."

Behoorlijk domme opmerking, kijk de film maar eens...

Zeer sterk geacteerd door Maassen. [rating 4]

Wouter222

Avatar

Joseph, heb je de film wel gezien?

Ik vond hem vrij aardig voor een Nederlandse film, inderdaad goed acteerwerk van de hoofdrolspelers.

Joseph

Avatar

Ten onrechte TBS in NL. Yeah right. Lijkt me science fiction gemaakt door de linkse broeders die straffen te laag vinden. Het lijkt me realistiser om een film te maken over een uitbehandelde TBSer die ze laten gaan en weer nieuwe slachtoffers maakt of zoeen pedo met 70% herhalingskans. Echt weer een foute film gemaakt met subsidiegeld en publieke omroepgeld. NL in foute tijden.

Baski

Avatar

Goede film!

Was ook zeer verrast door de acteer kwaliteiten van de hoofdrol spelers. De film zelf is goed opgezet en de gebruikte locaties en omgevingen geven het ook een echte 'road-movie' gevoel. (Hoewel niet altijd even vrolijk uiteraard...)

Ik vond hem een dikke 8 waard.

Guido

Avatar

TBS is een Telefilm, een film gemaakt in opdracht van de Publieke Omroep. Het is eerder een uitzondering dat deze in de bioscoop komt te draaien dan dat 'ie zo snel op tv te zien is.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Telefilm

SunChaser

Avatar

Het is net als Schnitzelparadijs en Bolletjes Blues een telefilm. Erg sterk, de 3,3 waardering slaat echt nergens op.

Quido

Avatar

Je kunt het beter omdraaien: het is wel vaker gebeurd dat een telefilm eerst in de bioscoop ging draaien. TBS is namelijk ook oorspronkelijk een telefilm. Waar die lage waardering hier vandaan komt, begrijp ik niet. Een bot?

Squeekz

Avatar

114 votes. Een gemiddelde van 2.8

Gaat niet erg goed. Is wel vaker gebeurd trouwens, een Nederlandse bioscoopfilm al in hetzelfde jaar op Nederland 3. Dat waren Het Schnitzelparadijs en Bolletjes Blues.

rainmaker

Avatar

Ja, ik sta er ook van te kijken. Wel een goede film, dat wel.

Unicron

Avatar

Nu al????