Haywire

Haywire (2011)

They left her no choice.

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Calvero

Avatar

Wauw, vechtscenes zonder shaky cam, wat een verademing.

pringles

Avatar

Leuke en amusante actiefilm over een geheim agente die tijdens een missie verraden is en terug slaat met alle mogelijkheden die ze heeft. Het tempo van de film is strak en de man tot man gevechten komen ook lekker hard en realistisch over. Ook de camerashots zijn tof gedaan. Ondanks het onoriginele verhaal is de film zelf stiekem toch niet geheel alledaags.

Glennekeeeee

Avatar

Vond het wat magertjes, als regisseur en met deze cast zat er meer in maar al die topacteurs hebben geen rol gekregen waar ze echt iets mee konden doen. de film is niet echt spannend dusja... Flauw, toch nog een 6je want het was nu ook geen baggerfilm

Tarkus

Avatar

Wat actiescènes die de film een beetje het bekijken waard maken en een goede, onbekende, hoofdrolspeelster die het in deze film goed doet.
Maar verder is deze film ondanks de vele grote namen, die echter allen weinig in beeld komen, niet veel waard.
Het verhaal is veel te mager en inhoudsloos.
Voor een regisseur met deze naam en faam een zeer zwakke bedoening dus.

jaime91

Avatar

vicero "Niemendalletje voor als je zondag brak op de bank ligt. Ik las ergens de vergelijking met de "Bourne" films, maar die gaat naar mijn mening totaal niet op. Daarbij vind ik het vrij ongeloofwaardig als een juist weer een heel lekker wijf met hele dunne armpjes elke man in een handgemeen de baas is...


P.s. Sorry van de avatarleen, maar ik heb geen idee hoe ik buiten een screenshot aan een avatar kom die aan de maten van deze site voldoet."

Gina Carano is niet zomaar een of ander lekker wijf he? Dus ongeloofwaardig is dat niet.En dunne armpjes heeft ze ook niet. En als je een avatar zoekt, kijk dan even op google. Doe ik ook altijd.

rick512

Avatar

De film was niet slecht, maar gezien de cast viel het mij zwaaaaaaar tegen. Ik had echt een strak verhaal verwacht met goeie dialogen, maar dat was helaas niet zo

benjamin

Avatar

Met de actie is niks mis, maar verder stelt deze film toch wel teleur. Zeker met zo'n namen (zowel in de cast als die van de regisseur) had ik er veel meer van verwacht.

DashX

Avatar

Ben met de meeste recensies hierboven eens. Ondanks een topcast met de grote namen, is deze film een teleurstelling. Wilt maar niet spannend en boeiend worden. Gina Carano, een emotieloze droge spion met MMA skills. Echt jammer, heel de film zat ik maar af te wachten en hopen dat de film snel af zou lopen.

nilserr

Avatar

Steven Soderbergh lijkt het een beetje kwijt te zijn. Nu levert hij 'Haywire' af. Een film die maar niet echt spannend wel worden. Ondanks een op papier grandioze cast met onder andere, Michael Fassbender, Michael Douglas, Ewan McGregorm en Antonio Banderas, stelt de film zeer teleur. Jammer want Soderbergh heeft in het verleden toch al vaak bewezen prima films te kunnen maken (Traffic, Ocean's Eleven)

sonnycorleone

Avatar

Zeeeeeeeeeeeeeer teleurstellend!

PKP

Avatar

Vergis je niet in alle bekende namen uit de castlijst. Ondanks deze indrukwekkende namen is het naar mening een vrije teleurstellende film geworden.

Als je de trailer hebt gezien, en actiescenesde daarbijbehorende, dan heb je praktisch alles al gezien uit de film. Potverdorie, wat een verwarrende, teleurstellende film was dit zeg. Had er zeker meer van verwacht.. Vooral gezien de regisseur en eerdergenoemde cast.