Bad Company

Bad Company (2002)

These Two People Are In Bad Company!

discussie

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TyRaNT

Avatar

Tarkus werkt voor bad company inc. Moet haast wel. Of het is een software dat ze hebben ontwikkeld om overal van die corky brave reacties te plaatsen.

TyRaNT

Avatar

Ik stel voor dat we een petitie gaan opstellen. Wat fijn zou het zijn als ze deze film nooit meer zouden uitzenden. Ik kijk nog liever een chickflick.....maaaaaar gelukkig is superbad ook op tv vanavond. Das pas een goeie comedy met een superfunny cast.

Tarkus

Avatar

Bijzonder leuke en spannende film.
Er is een aardige mix van spanning, actie en humor, de ganse film door.
Prima samenspel ook tussen Chris Rock en Anthony Hopkins.
Een leuke aanrader !!

de janker

Avatar

Bah alweer bad company

SunChaser

Avatar

Deze film is als een opwarmmaaltijd van de Aldi.

Semsoethot

Avatar

Vooral deze film gaan kijken als je in de nachtdienst moeite hebt met wakker blijven. Hersenloos vermaak komt het meest in de buurt, soms onlogisch maar met vlagen ook komisch. Smaakt goed met automaatkoffie :+

Baski

Avatar

Ik heb meestal niet zo'n problemen met Chris Rock, maar ik begon hem in deze film, behoorlijk irritant te vinden.
Mijn mening: 1x zien en daarna niet meer....

dexxa007

Avatar

Ik vond Chris Rock juist wel lache, en de rol van Officer Oakes is ook terecht toegekend aan Anthony Hopkins.

Ik vond het een vermakelijke film voor een keertje te kijken door de aardige combinatie van humor met actie. Maar dan moet je Rock z'n humor natuurlijk wel weten te waarderen.
Mijn rating: [rating 3]

Crveni Luk

Avatar

De film is wel goed, maar ik zal hem zeker geen tweede keer kijken.

X3nTium

Avatar

Kvond het maar een matige film, beetje actie en dat is alles.
Anthony Hopkins speelde niet op zijn normale niveau maar ver beneden.. en chris rock ofzo vind ik enorm irritant, de meeste grappen waren niet grappig }: dus misschien een keer leuk om op een waardeloze film avond te kijken.. maar ik vind het geen aanrader Smiley face

Gan_Ning

Avatar

Egt een Super Coole film maakt niet uit of het nou kerst is of niet film moet je gewoon zien

Keyser Söze

Avatar

juso "Goede film!"

Maar niet op kerst

juso

Avatar

Goede film!

Jules

Avatar

Chris Rock maakt altijd grapjes over "echte"acteurs dat ze niet kunnen acteren en dat ze beter hun salaris kunnen inleveren terwijl hij zelf voor geen meter kan acteren. Hij heeft volgens mij in drie films gespeeld en ik vind dat hij daar ook minimaal 3 prijzen voor moest krijgen, de razzies namelijk.

Stevie

Avatar

Oh jawel, vanavond een nieuwe aflevering van de lama's! :P

AngelEyes

Avatar

Ga hem ook maar eens kijken. Heb geen idee waarom, maar zoals Pathagman al zei: er is geen ********* op tv.

Tware

Avatar

Ik vond dit wel een leuke film, het is vermakelijk en veel actie. Hopkins speelt een erg kalme CIA veteraan, ik vond hem niet slecht acteren. Chris Rock is hier een luidruchtig en hysterisch karakter, hij houdt de film nog een beetje komisch. De plot is ronduit slecht, maar dat maakt niet echt uit. Gewoon kijken, best vermakelijk.
[rating 3.5]

flip

Avatar

Tv premier, had hem destijds in de bioscoop gekeken, de trailer maakte mij erg benieuw maar het bleek erg tegen te vallen. Chris Rock heeft wel een paar goede grappen, Hopkins hoort hier eigenlijk niet zo erg thuis. Desondanks alles toch wel een leuke film voor een maandag avond.

Ann McDunn

Avatar

JW "beetje jammer deze film, vooral op het moment dat die mercedes aan het eind tegen een boom rijdt helemaal in elkaar zit, even later zijn zijn weg weer vervolgd en er dan weer helemaal niks aan mankeerd. (Wel topacteur! (anthony uiteraard))"


Deze film heb ik voor vanavond ook op mijn lijstje, dus a.u.b. vertel niet het einde, want dat is helemaal niet leuk voor de mensen die deze film nog niet gezien hebben. Afijn, het bijna einde weten we dan al weer.}:

Michaell

Avatar

Toen deze in de bios draaide wilde ik er naar toe gaan. Maar om een of andere reden ben ik niet gegaan :} Nu heb ik de kans om hem te zien dus ga ik dat ook doen. :P

Sokolsky

Avatar

Ik vond het IMDB-cijfer wel erg hoog.

BettyBoop

Avatar

Ik vind dit een goede film en ckers het kijken waard, het IMDb cijfer vind ik wel errrug laag hoor!!

screech

Avatar

Chris rock is grappig zoals altijd

JW

Avatar

Beetje jammer deze film, vooral op het moment dat die mercedes aan het eind tegen een boom rijdt helemaal in elkaar zit, even later zijn zijn weg weer vervolgd en er dan weer helemaal niks aan mankeerd. (Wel topacteur! (anthony uiteraard))