Ghost Ship

Ghost Ship (2002)

Sea Evil

discussie

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Prima film in zijn genre, een 7.

Cynix

Avatar

Prima film, ook in zijn genre! Was misschien wat meer (diepgang) uit te halen, maar desalniettemin niet slechter dan de gemiddelde horror film. Lekkere over-the-top beginscene, waarbij het mij jeukt of het wel 'echt precies zo gebeurd kan zijn'. Kom op, anderhalf uur prima vermaak met een enkel schoonheidsfoutje. Smiley face

swompie

Avatar

Vond het best een aardige film. Goede special effects en toch ook wel spannend tot het eind. Film duurt minder dan 1,5 uur waardoor de karakters helaas totaal niet zijn uitgewerkt.

WoUtoMatiC

Avatar

Deze film wil een beetje te hip zijn om echt eng te worden. Mooie sets wel.

Ik zou zeggen een 6, maar omdat ie eindigt met 'NOOOOOOOOOOOOOO' een 5,5.

nummer 10

Avatar

Voor de eerste 5 minuten is het een lekker filmpie, daarna gaat hij net zo hard achteruit als de titel al deed vermoeden.

*astrid

Avatar

Hmm Ik vond het meevallen...?

Filmp@ssie

Avatar

LuCos "Ongeveer 3 of 4 jaar geleden gezien, en ik vond hem eigenlijk heel wat minder. Alleen het einde vond ik nog wel onverwacht. Hij is niet super slecht, maar ik snap wel waarom die een onvoldoende heeft op IMDB. Alleen het begin is inderdaad gaaf, maar daarna is het al heel snel afgelopen met die 'gaafheid' en kun je er zo in slaap vallen."


Geheel mee eens.

LuCos

Avatar

Ongeveer 3 of 4 jaar geleden gezien, en ik vond hem eigenlijk heel wat minder. Alleen het einde vond ik nog wel onverwacht. Hij is niet super slecht, maar ik snap wel waarom die een onvoldoende heeft op IMDB. Alleen het begin is inderdaad gaaf, maar daarna is het al heel snel afgelopen met die 'gaafheid' en kun je er zo in slaap vallen.

ducklips

Avatar

Ik vindt het begin stukje echt goor. daarom kijk ik nooit naar dat stukje.. bah wordt er nu al gewoon misselijk van lol

fito gast

Avatar

Spannende film niet echt super eng maar leuke film om te zien Smiley face

Carmen19

Avatar

Leuk begin.. Erg griezelig en Goor.. Verder zitten er wel een paar leuke scenes tussen.. Jammer dat het langdradig was.. Verder best wel het kijken waard!!

Ann McDunn

Avatar

Nou ik heb gekeken, maar wat een slechte film! Alleen het begin is goed en als je er dan lekker voor gaat zitten is het alleen maar een afgang. Bij mij kan deze film zelfs in de top 50 flops.

jaimy filmfreak

Avatar

Is een leuke film ze zeiden dat het een horor film was maar toen ik ging kijken was het een nie zon enge film maar wel erg leuk dus iedereen veel kijkplezier

Snipes

Avatar

Enige overeenkomst met Perfect storm is ER verder toch echt totaal anders. Perfect storm is ook veel beter. Ghost ship is redelijk slecht, enige wat echt is blijven hangen is de intro. Dus advies kijk de intro en doe 'm daarna uit. Intro is echt een 10 waard

Filmp@ssie

Avatar

Iedereen heeft het recht om haar of zijn mening te geven.
Mijn mening is dat deze film in de top 100 flops thuis hoort.

Buzzer

Avatar

Leeeuuk begin, maar daarna is de film niet echt meer interresant. Paar leuke scenes maar niet te verglijken met een vliegende staalkabel. En toch vind ik dat ze kinderspoken weg moeten laten, is net zoiets als KindSoldaten. Dat KAN dus echt niet!
Maarja, wat wil je met een Spookschip? Deze film deed me beetje denken aan de Perfect Storm....geen idee waarom...maar toch. Veel kijk plezier toegewenst.

Remkoo7

Avatar

Eerste scene is idd geniaal. Maar ook creepy.

SunChaser

Avatar

Het begin is idd het beste!

Nathaniel

Avatar

Hele film is kut maar de intro is subliem alleen daarom ga ik het nog wel eff kijken de intro dan he niet de hele k*tfilm :D

Fares

Avatar

Ik moet zeggen dat hij me wel mee viel.
Ik heb m tegen me zin in met vrienden in de bios gezien. Sommige scenes waren absoluut de moeite waard.
Maar over het algemeen is het een standaard horror/thriller.

Mcjansen

Avatar

Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien, het enige wat ik er nog van weet is dat ik de film vrij nep vond, behalve de openings scene die is wel bruut Smiley face

ASHWIN102

Avatar

Was best nep.

op het schip worden mensen doormidden gesneden door een touw dat horizontaal over het dek heen scheert. Toch worden er mensen op verschillende hoogtes van elkaar door midden gesneden. Dat was al in het begin, de rest van de film is langdradig en gebeurt er nog weinig spannends.

Lucie

Avatar

Tijd geleden gezien..
Ik weet niet meer zo goed hoe hij ging maar ik vond hem opzich wel spannend, wel leuk tijdverdrijf als je van beetje enge films houdtSmiley face