Lucía y el sexo

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

UltraBrain "Wordt weer zo'n uur lang met je pielewap in je hand w88 op een rukmoment om daarna weer weg te zappen film waarschijnlijk."

:}

UltraBrain

Avatar

Wordt weer zo'n uur lang met je pielewap in je hand w88 op een rukmoment om daarna weer weg te zappen film waarschijnlijk.

SunChaser

Avatar

Deze hoes, is dat met die opwaaiende jurk, de string en de lekkere kont op de fiets?

Die wil ik al heel lang zien. is t een lekkere film?

lulligvoorje

Avatar

Vond dit een hoop interessantdoenerij met weinig diepgang of zin. Lijkt gemaakt te zijn als een soort examenopdracht of zo, maar niet omdat iemand nu zo'n geweldig idee had voor een mooie film, voelt erg 'gemaakt'. Acteurs/actrices spreken niet echt aan, allemaal wat voorspelbaar en hier en daar zelfs vies (in de vervelende zin van het woord).

Peter

Avatar

1 vereiste is in elk geval veel vallende bladeren als metafoor voor het onderdrukte proletariaat...

Guido

Avatar

Hoe ziet een "typische filmhuisfilm" er uit dan?

Sengaia

Avatar

Ik vind het een prachtige film! Vooral vanwege de sfeer, lekker dromerig en surrealistisch. En de acteurs doen ook allemaal erg goed hun best.

2004

Avatar

Ik vond 'm gaaf! 'k Was vanaf het begin van de film gefacineerd en ben dat tot zonet - tot het einde -gebleven!

Tsjeard

Avatar

(Altijd wat late reacties van mij)

Dit is een mindere film van Medem. Vacas, L'ardilja Roja en Los amantes del circulo polar vond ik veel boeiender om te kijken. Al zitten er vanzelfsprekend wel weer mooie plaatjes in.

WoUtoMatiC

Avatar

ruben "De beoordeling op FT is af en toe nogal vreemd. Slappe actiefilms krijgen in de regel een hoger cijfer dan bij IMDB, terwijl filmhuisfilms meestal een lager cijfer krijgen. Misschien dat dit iets zegt over het gemiddelde FT-publiek...ik weet het niet. [rating 4]"

Ik kijk eigenlijk ook nooit naar de FT beoordeling. IMDB works for me.

ruben

Avatar

ikke "Ha! deze hoes ontgaat me iig nooit in de videotheek.. Ik heb hem ooit eens aangeraden gekregen maar hem nooit gezien. IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af.."
De beoordeling op FT is af en toe nogal vreemd. Slappe actiefilms krijgen in de regel een hoger cijfer dan bij IMDB, terwijl filmhuisfilms meestal een lager cijfer krijgen. Misschien dat dit iets zegt over het gemiddelde FT-publiek...ik weet het niet.

Lucía is een dromerige, zwoele film... cinematografische poezie. Zijn wat kanttekeningen te maken bij de plot, maar dat mag de pret niet drukken. Aanrader. [rating 4]

Mister Pink

Avatar

ikke "... IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af.."

Met 26 stemmen is het nog geen betrouwbaar cijfer te noemen.

WoUtoMatiC

Avatar

ikke "Ha! deze hoes ontgaat me iig nooit in de videotheek.. Ik heb hem ooit eens aangeraden gekregen maar hem nooit gezien. IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af.."

Same here!

ikke

Avatar

Ha! deze hoes ontgaat me iig nooit in de videotheek.. Ik heb hem ooit eens aangeraden gekregen maar hem nooit gezien. IMDB en FT lijken over het rapport cijfer nogal te verschillen, ik w8 verdere reacties af..

Rarara

Avatar

Wat ernstig. ik heb hem gezien maar kan me er niks meer van herinneren. vond hem wel aardig geloof ik.