Crispy Avatar

Crispy

Laatste reviews

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Mooie film. Deed mij eraan denken hoe gemeen en sadistisch sommige mensen zijn. Uiteraard een sci-fi film, maar helaas zijn mensen het is ook weer..."

Gravity(2013)

"...Briljante film! Echt een voor in de bioscoop in 3D. Weer een bewijs dat 3D wel degelijk waarde toevoegt aan een film. En het gebruik van het geluid..."

This Is It(2009)

"...Deze "film" heb ik gelukkig thuis op de bank gekeken en niet in de bios. Zelfs thuis heb ik hem niet eens afgekeken. Natuurlijk is Michael Jackson..."

The Librarian: Quest for the Spear(2004)

"...Zal ik dan maar niet zeggen dat ik hem grappig vond? Erg laag cijfer hoor, die 4. Heb hem twee weken geleden gekocht (Slechts € 2,50, kan je nog een..."

Tomorrow Never Dies(1997)

"...Zeker niet de beste Bond-film. De beste is nog altijd GoldenEye. Qua verhaal is het inderdaad wel heel erg mager... Het begin was trouwens wel..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Jawel,voordat die met die auto uit die helikopter rijdt. (Weet niet of die motherfucker zei)[/quote] "Mother Russia" volgens mij..."
A Good Day to Die Hard
"...Moet zeggen dat ik het een leuke film vond, geen briljante. Wel erg voorspelbaar, en gelukkig niet al te gestoord vanuit Jim Carrey. Ben niet echt fan van hem. Wat vooral fantastisch gedaan is, is de casting van Morgan Freeman als God. Volgens mij......"
Bruce Almighty
"...Ben zeker geen fan van Carrey, maar dit vond ik wel een aardige film. Vooral Freeman in de rol van God vind ik een meesterlijke keuze!..."
Bruce Almighty
"...[quote=SunChaser]Waarom Magnolia weer film van de dag, dat issie zeker al 2 of 3 keer geweest. Ik had Bruce Almighty gekozen.[/quote] Punt 1: wat maakt het uit dat hij het al 2 of 3 keer is geweest? De beste film hoort film van de dag te zijn en......"
Magnolia
"...Ligt het aan mij of is dit de derde keer in een maand dat deze film op tv is?..."
Hanging Up

laatste ratings

watchlist

Crispy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.