Crispy Avatar

Crispy

Laatste reviews

The Hunger Games: Catching Fire(2013)

"...Mooie film. Deed mij eraan denken hoe gemeen en sadistisch sommige mensen zijn. Uiteraard een sci-fi film, maar helaas zijn mensen het is ook weer..."

Gravity(2013)

"...Briljante film! Echt een voor in de bioscoop in 3D. Weer een bewijs dat 3D wel degelijk waarde toevoegt aan een film. En het gebruik van het geluid..."

This Is It(2009)

"...Deze "film" heb ik gelukkig thuis op de bank gekeken en niet in de bios. Zelfs thuis heb ik hem niet eens afgekeken. Natuurlijk is Michael Jackson..."

The Librarian: Quest for the Spear(2004)

"...Zal ik dan maar niet zeggen dat ik hem grappig vond? Erg laag cijfer hoor, die 4. Heb hem twee weken geleden gekocht (Slechts € 2,50, kan je nog een..."

Tomorrow Never Dies(1997)

"...Zeker niet de beste Bond-film. De beste is nog altijd GoldenEye. Qua verhaal is het inderdaad wel heel erg mager... Het begin was trouwens wel..."

Laatste reacties

"..."Only try to realize the truth: There is no spoon" :E..."
Moord met een lepel
"...Laten we hopen dat ze de verbetering die ze van deel 1 naar deel 2 hebben ingezet voortzetten. Deel 1 was gewoonweg saaaaaai. Leek bij tijden een natuurdocumantaire. Deel 2 was al een stuk beter, al was inderdaad de LotR trilogie een stuk onderhouden......"
'The Hobbit'-films in de schaduw van trilogie 'The Lord of the Rings'
"...[quote=Frietgezicht]Jawel,voordat die met die auto uit die helikopter rijdt. (Weet niet of die motherfucker zei)[/quote] "Mother Russia" volgens mij..."
A Good Day to Die Hard
"...Hopelijk wordt deze beter dan de vorige... Soms leek het alsof je naar een natuurdocumentaire zat te kijken......"
Nieuwe tv-spot 'The Hobbit: The Desolation of Smaug'
"...Wel een lastige lijst. Je zou ook rekening moeten houden met de tijd waarin de films gemaakt werden. De films hebben zich in de loop van de tijd ook ontwikkeld. Ook als je kijkt naar de boeven. Waar dat toch lange tijd een koude-oorlogsetting was (Ru......"
POLL: De films van James Bond

laatste ratings

watchlist

Crispy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.