Soap Avatar

Soap

Laatste reviews

The New World(2005)

"...Hoe kan je nou aan mensen uitleggen waarom deze film zo mooi/boeiend is? Het heeft geen 'spannend' verhaal, geen twists, geen actie, geen snelle..."

The Road(2009)

"...Ik heb vind dat het juist verrassend genoeg een van mijn favoriete films is geworden. Verwacht geen horror/rampen/actiefilm of een of andere twist..."

Zwartboek(2006)

"...Deze film moet het echt hebben van zijn verhaal, want qua film zelf (hoe het opgenomen is, dialogen enz.) is het wat aan de matige kant. Tis moeilijk..."

The Thin Red Line(1998)

"...Ik ga niet proberen de reactie hierboven te quoten :P Maar ja, om die redenen zou je de film inderdaad niet leuk kunnen vinden. Maar ik denk dat..."

The Thin Red Line(1998)

"...Ik kan begrijpen dat deze film misschien niet zo toegangkelijk is. Maar het is wel een hele mooie film om drie uur naar te kijken. Het is..."

Laatste reacties

"...[quote=lucdevos]Uw recensie is zeer herkenbaar : ik zag de film twee keer (voor hij de Gouden Palm won) en twee keer heb ik met open mond zitten kijken. Mijn meest intense filmervaring ooit (ik word 55). Zoveel schoonheid doet pijn aan onze verdwa......"
The Tree of Life
"...Als je jezelf laat 'ophypen' door wat er over wordt geschreven, en het valt je tegen, is dat je eigen risico/schuld. Ik denk dat het duidelijk is dat dit niet een film voor iedereen is. Persoonlijk kan ik het niet begrijpen, want er zitten een hoop e......"
The Tree of Life
"...Op zich vind ik het niet zo erg om juist deze film laat in de nacht te kijken. Dan ben je zelf een beetje in zo'n slaperige sfeer waarbij je toch heel aandachtig aan het volgen bent. Het creepy gevoel houdt je ook wel wakker. De film zelf is gewoon n......"
Mulholland Dr.
"...[quote=Thiver]Wie is in deze film eigenlijk de hoofdpersoon?[/quote] Precies... Maar ik denk dat het wel debatable is dat die Pocahantas de hoofdpersoon is, omdat zij juist de kern is van 'de nieuwe wereld', en je de ontwikkeling door haar ogen zi......"
The New World
"...Heb trouwens toevallig die reclame van deze film op RTL gezien. Het wordt nogal neergezet als een actievolle film. Ik denk dat een hoop mensen die hierdoor deze film zien teleurgesteld zullen worden of wegzappen. Maar hopelijk zijn er enkelen die......"
The New World

laatste ratings

6,6
The New World (2005)
The New World (2005)

watchlist

Soap heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.