Peter2 Avatar

Peter2

Laatste reviews

Ober(2006)

"...Met de woonkamer vol filmliefhebbers gekeken naar deze "aanrader". Het idee is leuk, acteerwerk goed, filmuitvoering goed... Toch droop de ene..."

August Rush(2007)

"...Een 7.5 op IMDB??? Geeft wel aan hoe sentimenteel de gemiddelde "Oh my God..." Amerikaan is. Helaas blijkt het FT-publiek poeslief het IMDB cijfer te..."

Noodle(2007)

"...Sympathieke originele film die internationaal maatschappelijk leed heel fijntjes bloot legt. Prachtig geacteerde emoties die je de groeiende band..."

Van God Los(2003)

"...Beste Aoristus en Henkbay, Helaas hebben jullie deze film niet begrepen. Deze zeer goed spelende cast, brengt maatschappelijk drama in beeld op een..."

The Fast and the Furious(2001)

"...Zoals door anderen al opgemerkt is de verhaallijn 100% afgekeken van de 10 jaar oudere film Point Break. Daarom terecht afgestraft met een lage..."

Laatste reacties

"...Een film waar je een heel naar gevoel van krijgt. Ronduit vervelende film. Aan de acteurs ligt het niet, ook niet aan de film zelf, het ligt aan het obsessieve verhaal...."
Enduring Love
"...Zojuist deze film gezien. Wat een tegenvaller. Scenario vol cliches en weinig realisme. Geen chemie tussen de acteurs. Slaapverwekkende afrader...."
Friends with Money
"...Ik vind dit deel qua verhaal en spanning zeker niet onderdoen voor de eerste film. Alleen het begin van de tweede film is wat rommelig en heeft veel verwijzingen naar het eerste deel. Maar als het verhaal eenmaal goed op gang komt dan blijft het span......"
The Girl who played with Fire
"...Prachtige film waar op een funktionele manier geswitched wordt in de tijd. Mooi verhaal, mooie lokaties, uitstekend acteerwerk... Ik heb er van genoten...."
Bride Flight
"...Vermakelijke film, maar ongeschikt voor de geiten-wollen sokken filmcriticus. Gewoon lekker kijken, dus...."
School for Seduction

laatste ratings

watchlist

Peter2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.