Peter2 Avatar

Peter2

reacties

  • Een film waar je een heel naar gevoel van krijgt. Ronduit vervelende film. Aan de acteurs ligt het niet, ook niet aan de film zelf, het ligt aan het obsessieve verhaal.

    als reactie op de film Enduring Love

  • Zojuist deze film gezien. Wat een tegenvaller. Scenario vol cliches en weinig realisme. Geen chemie tussen de acteurs. Slaapverwekkende afrader.

    als reactie op de film Friends with Money

  • Ik vind dit deel qua verhaal en spanning zeker niet onderdoen voor de eerste film. Alleen het begin van de tweede film is wat rommelig en heeft veel verwijzingen naar het eerste deel. Maar als het verhaal eenmaal goed op gang komt dan blijft het spannend tot de allerlaatste seconde. Absolute aanrader!

    als reactie op de film The Girl who played with Fire

  • Prachtige film waar op een funktionele manier geswitched wordt in de tijd. Mooi verhaal, mooie lokaties, uitstekend acteerwerk... Ik heb er van genoten.

    als reactie op de film Bride Flight

  • Vermakelijke film, maar ongeschikt voor de geiten-wollen sokken filmcriticus. Gewoon lekker kijken, dus.

    als reactie op de film School for Seduction

  • Meesterlijke humor!

    als reactie op de film Little Miss Sunshine

  • Mooi en orgineel drama. De verhaallijnen kloppen niet tot in de puntjes, maar de film is het bekijken meer dan waard. Zeker als je weer eens wat anders wilt dan die vermoeiende "shakie cam" nep actie films

    als reactie op de film Breaking and Entering

  • Mooi en ontroerend verfilmd en geakteerd. Film toont op geloofwaardige wijze hoe armoede mensen ertoe beweegt om zich te laten overhalen om bolletjes te slikken. Absolute aanrader!

    als reactie op de film Maria Full of Grace

  • Niet zeuren, gewoon een lekker wegkijkende film met voldoende vaart en spanning. Ook een dikke voldoende voor het acteerwerk van Kim. Deze film heeft mij prima vermaakt en daarom 7/10. Ook vanwege de orginele aftiteling van de film.

    als reactie op de film Cellular

  • Een kleuterklasje dat zo nodig een film in de Vietnam omgeving moest maken. En als de grootste kleuter ook nog regisseurtje mag spelen, dan is een blamage verzekerd. Totaal niet leuke film. IMDB=7.2??? Dat is dan het grootste IMDB omkoopschandaal uit de geschiedenis.

    als reactie op de film Tropic Thunder

  • [quote=stephaniaa]Deze film lijkt me wel leuk Als de film uit komt in de bioscoop ga ik het zeker zien :E[/quote] En???

    als reactie op de film Friends with Money

  • Potje mooifilmerij, waarbij de voorkeur voor beeldpracht (te) ver boven de realisteitszin heeft gestaan. Rommelige aktie scenes in overvloed, die daardoor niet spannend zijn

    als reactie op de film Pathfinder

  • Echte puber film. Vooral in het begin soms van bedenkelijk niveau, maar wordt gaandeweg steeds leuker. Aanrader als je even een uurtje niks moeilijks aan je hoofd wilt. Vooral Amanda Peet en Neil Diamond (ja, die zanger van vroeger...) liften de film omhoog

    als reactie op de film Saving Silverman

  • Zeer matige, rommelige film die maar zelden boeiend is. FT-cijfer (7.4) is veel te hoog; IMDB-cijfer (5.4) komt meer in de buurt.

    als reactie op de film Perfect Stranger

  • Humor of niet, er gebeurt gewoon veels te weinig voor de duur van de film (bijna 2 uur).

    als reactie op de film Duska

  • Heerlijke film om even lekker ontspannen naar te kijken

    als reactie op de film After the Sunset

  • Heel vermakelijke film. Goed geacteerd en een lekker luchtig verhaaltje. Alleen het einde had wat vlotter en realistischer gekund. Felicity: ,,Je vergeet dat hij een man is. Je weet toch dat mannen kleinere hersens hebben dan vrouwen. Anders passen die niet in hun penis" Alice: ,,Jij houdt blijkbaar niet van mannen" Felicity: ,,Van sommige delen wel"

    als reactie op de film The Truth About Love

  • Heerlijke film. Wel moet je de ongeloofwaardigheid van 'te gelikte' persoonlijkheden voor lief nemen. Vooral Rene Russo past niet in haar rol, maar acteert wel goed. Alle kritiek ten spijt, de climax van de film is wat mij betreft van het allerhoogste niveau: geweldig aanzwellende muziek (Sinnerman) in perfecte balans met kundig opgebouwde beelden. Genieten! Dat happy end daarna had korter gemoeten.

    als reactie op de film The Thomas Crown Affair

  • Zwaar overgewaardeerde film. Alleen de special effects mogen er zijn (en die gaan ook vervelen). De rest is van kleuterklas niveau.

    als reactie op de film Shaolin Soccer

  • Zeer goed geacteerde film met een script dat van begin tot eind helemaal klopt en dat blijft boeien. Lekkere montage en de hoofdrolspeelsters zijn zeker ook geen verkeerd "kijkvoer". Kortom: prima film, die een hele dikke 7 waard is. Volgende keer kijken, als je 'm gemist hebt!

    als reactie op de film Hitte/Harara

  • Goed geacteerde prima jeugdfilm.

    als reactie op de film Polleke

  • [quote=spacey]Zal wel aan mij liggen dan, maar ik vond er geen bal aan. Ow ja, vergelijk hem aub niet met Indiana Jones, want die is toch wel stukken sterker en amusanter.[/quote] Verschil: bij deze film moet je toch echt je verstand op nul zetten; Indi kan je gerust met het volle verstand bekijken. Een zeer zeker verschil in klasse, toch is Sahara leuk om een keertje te kijken.

    als reactie op de film Sahara

  • Film van het type "verstand op nul en gewoon lekker kijken".

    als reactie op de film Sahara

  • Een film met "mixed feelings": 1) Visueel en qua sfeeropbouw ronduit geweldig 2) Gedoe rondom Tom Cruise en gezin ronduit (zeer) irritant Oja, en op het einde wordt je ook nog getrakteerd op wellicht het meest onrealistische happy end uit de filmgeschiedenis.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Heerlijke humor, heel ver boven het "poep, plas en scheten" niveau waar user "GiLuX" het over heeft. Het imbd-cijfer moet minimaal een 7.2 zijn. Dit cijfer is vermoedelijk negatief beinvloed door fanatieke religieuzen, die deze film niet konden waarderen. Aan alle anderen: kijken en genieten.

    als reactie op de film Kingpin

  • [quote=geertvdheide] Ik heb Deja Vú ook nog steeds niet gezien, en ook Frequency niet. Dergelijke films zijn alleen te kijken als je de hiaten voor lief neemt. En daar heb ik vaak moeite mee.[/quote] Nou, GeertvdHeide, sla Deja Vu maar over dan: die film spant de kroon wat betreft ongeloofwaardigheid. Dat wil niet zeggen dat het geen aantrekkelijk vermaak zou zijn. Frequency vind ik een geheimzinniger sfeertje hebben dan Deja Vu. Begrijpen we tijdreizen niet? Zullen we het er maar op houden dat tijdreizen op aarde onmogelijk is? Slechts fantasie, waar zo langzamerhand wel erg veel films op gebaseerd zijn.

    als reactie op de film Frequency

  • Heerlijke sfeer door subtiel gemixte 'old style' country muziek. Anders dan andere films, grappig en kwalitatief dik in orde. Daarom het kijken zeker waard. PS Deze film moet je niet vergelijken met "the Big Lebowski". Dat is een andere goede film en deze twee films bijten elkaar echt niet.

    als reactie op de film O Brother, Where Art Thou?

  • [quote=tukkerstein]ontzettend vermakelijke film. Lekker veel leuke actie en een aardig verhaal. Goede sfeer. Goed acteerwerk.[/quote] Helemaal waar!

    als reactie op de film The Italian Job

  • Deze film heeft een heerlijk mysterieus sfeertje en is alleen daarom al de moeite van het kijken waard... ...ondanks de wel erg makkelijke kritiek "dat het vriendinnetje van de grote regisseur niet kan acteren", waarmee 'de experts' deze film maar al te graag omver willen kegelen. Jammer. Gewoon kijken, genieten en af-en-toe een oogje dichtknijpen.

    als reactie op de film Frantic

  • Deze film suggereert een zeker realiteitsgehalte. Gaande weg volgt het ene realiteitsconflict na het andere. Zoveel dat het mij mateloos ging irriteren. Jammer. Als er 40 minuten onzin weggesneden zou zijn, dan waren er 110 minuten redelijk materiaal overgebleven.

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=Filmfreak]... heerlijke rukfilm .... ;~[/quote] Tja, dan moet je wel hele erge hoge nood hebben... ... en geduld, want dit magere verhaaltje is goed voor hooguit 20 minuten boeiende film, maar is uitgerekt tot maarliefst bijna 2 uur. Maarliefst 5 sterren in de Veronica-gids, de 6.3 IMDb is eigenlijk al te hoog. Anno 2007 is de film te gedateerd.

    als reactie op de film Body Double

  • Mooie sfeerfilm in een lekker traag tempo met subtiele muziekale begeleiding. En, inderdaad, het einde roept wat vraagtekens op, maar past wel in de verhaallijn. Kortom, die 7 is een terechte beoordeling. Liefhebbers van het snelle filmwerk kunnen deze film beter overslaan. Voor anderen: het kijken waard. Ookal vanwege het prima acteerwerk van met name Cate Blanchett.

    als reactie op de film Heaven

  • Als je deze film (deel 1) niet gezien hebt: zeker kijken. Heerlijk vermaak. Het absolute hoogtepunt is hoe aan het einde "Bitter sweet Symphonie" van The Verve Pipe ingezet wordt. Volume op hard, zodra je de eerste tonen hoort. Kippevel tot in je nek gegarandeerd!

    als reactie op de film Cruel Intentions

  • Winnaar opkomende landen filmfestival Rotterdam 2006. Deze Chinese film geeft een beeld van de rauwe levensstijl op het Chinese platteland. Je wordt er niet vrolijk van. Een aanrader voor ontevreden Nederlanders die menen dat we het niet goed hebben.

    als reactie op de film Lai xiao zi

  • Goed geacteerde leuke film. Schandalig ondergewaardeerd (FT 5.6). Zeker een 7 waard.

    als reactie op de film Zus & zo