Frapcase Avatar

Frapcase

Laatste reviews

Another Earth(2011)

"...Niet helemaal eens met jullie. In mijn ogen is dit wel een topfilm. Zo hoort een goede Sci Fi te zijn. Niet met slechte beelden van spaceships of rare..."

The Taking of Pelham 1 2 3(2009)

"...Redelijke film, wel erg ongeloofwaardig. Een paar spoilers: Ach...misschien moet ik ook niet teveel van dit soort films verwachten. Het..."

The Box(2009)

"...Leuke film, ik snap de negatieve reacties opzich wel, maar je weet dat als je een film van Richard Kelly gaat kijken, dat je een vreemde film..."

Laatste reacties

"...Leuke poster, denk dat dit wel een leuke film kan worden. Bram, lees je stukje eerst even voordat je het post, de 2e alinea loopt niet lekker...."
Harige teaserposter Walt Disneys Tangled
"...Moeten we het hier nou in elk bericht over de Wachowski's gaan over het geslacht van Lary/Lana? Volgens mij is hij voor de wet geen vrouw, dus zijn het gewoon broers. Het idee voor deze film trekt mij niet echt, maar wel een gewaagd thema. nu maar......"
Waar staat CN9 nou precies voor?
"...Dat heb ik juist andersom. The Machinist is een van mijn favoriete films en Transsiberian vond ik niet super. Eerste gedeelte van de trailer is wel positief, heb hem niet helemaal gekeken omdat ik nog niet alles wil weten. Een film om in de gaten......"
Trailer Vanishing on 7th Street
"...[quote=MovieMind]Valt me steeds weer op.... waaroms staat er steeds een aansteker, terwijl het toch duidelijk een zaklamp is....[/quote] Kijk anders even de trailer, hij heeft een zaklamp [b]en[/b] een aansteker. Ben erg benieuwd naar deze film......"
Claustrofobische eerste clip uit Buried
"...De muziek van Hans Zimmer is altijd een genot om naar te luisteren en voegt veel toe aan de films waar aan hij meewerkt. Ik luister nog erg vaak naar zijn Gladiator, Black Hawk Down en Pirates muziek. Hij valt bij vervolgen helaas wel vaak in de......"
Componist Hans Zimmer over Batman 3 en Superman

laatste ratings

6,7
Another Earth (2011)
Another Earth (2011)
7,8
Moneyball (2011)
Moneyball (2011)
8,1
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)
6,0
The A-Team (2010)
The A-Team (2010)

watchlist

Frapcase heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.