Frapcase Avatar

Frapcase

Laatste reviews

Another Earth(2011)

"...Niet helemaal eens met jullie. In mijn ogen is dit wel een topfilm. Zo hoort een goede Sci Fi te zijn. Niet met slechte beelden van spaceships of rare..."

The Taking of Pelham 1 2 3(2009)

"...Redelijke film, wel erg ongeloofwaardig. Een paar spoilers: Ach...misschien moet ik ook niet teveel van dit soort films verwachten. Het..."

The Box(2009)

"...Leuke film, ik snap de negatieve reacties opzich wel, maar je weet dat als je een film van Richard Kelly gaat kijken, dat je een vreemde film..."

Laatste reacties

"...Erg leuke film. Een aantal keer hard moeten lachen, vooral door de droge acties van Bil Hader. Verder ben ik na deze film en Facebook, geïnteresseerd geraakt in Jesse Eisenberg, erg sterke acteur, als ik naar hem kijk geloof ik bijna niet dat hij een......"
Adventureland
"...De film heeft mij juist positief verrast. Ik moest in het begin een beetje wennen aan de [spoiler]Mogadorians, omdat het er zo low budget uitzag.[/spoiler] De film is voorspelbaar, en kent behoorlijk veel clichés. Door de actie, en de mooie visuel......"
I Am Number Four
"...Ik heb deze film nu pas gezien, wat een top film zeg! De films was helemaal niet lastig te volgen. Ik keek ook uit naar momenten om te kijken wat hij had doorgekrast achterop een foto. 9*..."
Memento
"...Erg slecht geacteerd, vooral door Tracy Morgan. Ik heb de film niet uitgekeken, maar het gedeelte wat ik wel gezien heb viel me zwaar tegen...."
Cop Out
"...[quote=Otmeister]Moraal? Welke moraal? Blijkbaar heb ik dat gemist. Of bedoel je dat je niet (indirect) mag moorden? Dat was al bekend voordat Mozes de berg kwam afdalen met zijn kleistenen.[/quote] Dat je niet hebberig moet zijn. Dat je ni......"
The Box

laatste ratings

6,7
Another Earth (2011)
Another Earth (2011)
7,8
Moneyball (2011)
Moneyball (2011)
8,1
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)
6,0
The A-Team (2010)
The A-Team (2010)

watchlist

Frapcase heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.