JJH Avatar

JJH

reacties

  • Ik zag hem vanmiddag voorbij komen. Prima vermaakt. Niet meer en niet minder. Het kijken wel waard!

    als reactie op de film Bolt

  • Ik heb hem gister gezien en vond hem absoluut niet tegenvallen. Depp is goed, en ook Marion Cotillard is prima, laatst ook al in A good year gezien. Top. Het is inderdaad geen film die 2u lang in hoog tempo doorknalt, maar de locaties en de decors zijn wel goed net als het acteerwerk. En daarnaast houd ik gewoon wel van dit soort misdaadfilms. :)

    als reactie op de film Public Enemies

  • Geniaal prachtig gemaakt en een leuk meeslepend verhaal. De gehele film geboeid zitten kijken. Voor het eerst sinds Toy Story dat ik weer eens een animatiefilm in de bioscoop gezien heb. :D

    als reactie op de film Up

  • _O_ Simply awesome. Erg goede F.F. Coppola film.

    als reactie op de film Apocalypse Now

  • Blijft een heel dikke film. Weer prima vermaakt vanavond. :Y

    als reactie op de film Die Hard

  • Prima film, al kijk ik sowieso graag oorlogsfilms. Goed verhaal, en ondanks dat je van te voren weet dat het gaat gebeuren is het toch triest dat het plot zo draait. Leuke rol ook van Carice van Houten, altijd fijn om Nederlanders te zien die ook in grote films naam maken. Geen top film dus, maar zeker het bekijken waard!

    als reactie op de film Valkyrie

  • Heerlijke films altijd, lekker veel snelheid en actie, en dat is ook precies dé reden om deze film te kijken. Goeie opvolgers in deze prima reeks al is het inderdaad niet de beste. Ik heb me zeker wel vermaakt. :)

    als reactie op de film Fast & Furious

  • Zeker een aardige film. Heb me prima vermaakt. Zeker geen hoogstaand verhaal, wel veel goede muziek in een leuke sixties setting. [spoiler]Trouwens wel een serieus kippenvel toen Whitest shade op pale" werd ingestart tijdens de zinkscene![/spoiler]

    als reactie op de film The Boat That Rocked

  • [quote=dexxa007]Voor ieder die de afgelopen 20 jaar in een doos op straat heeft geleefd en deze film nog nooit gezien heeft: Zeker kijken, het is een echte aanrader! Leuke no-brain film zonder lastig verhaal en heerlijke Eddy Murphy humor. O jah, en niet te vergeten, de catchy soundtrack natuurlijk T+) Heb hem zelf ook al best vaak gezien, en als er niets beters te doen is ga ik hem misschien nog eens kijken.[/quote]Zag hem dus voor het eerst vanavond en heb me zeker vermaakt, echt een van de betere Murphy films! Goeie humor dus, leuke actie. En met dat deuntje loop ik ook nog wel ff rond. :)

    als reactie op de film Beverly Hills Cop

  • Ik heb me zeker wel vermaakt. Het idee is aardig en de cast gewoon erg goed. Gewoon een lekkere film om een doordeweekse avond mee op te vullen. :) Trouwens, hoe bizar het ook mag klinken Punxsatawney en Groundhogday bestaan echt! :o

    als reactie op de film Groundhog Day

  • De eerste 3/4 van de film vond ik prima. Maar het laatste stuk vond ik ongeloofwaardig. [spoiler]Het feit dat een een brave huisvader met een goede kantoorbaan opeens de actionhero uit gaat hangen. Plus dat het einde daardoor ook wat "rommelig" word [/spoiler] Verder een prima film met fijne actiescenes. Wel voor het visuele, niet voor het verhaal gaan kijken dus. :)

    als reactie op de film The Taking of Pelham 1 2 3

  • Het bekijken zeker wel waard. Maar daar houd het wel mee op. Solide film leuk geacteerd met een vrij straight forward verhaal.

    als reactie op de film Wag the Dog

  • Wat een verschikkelijk geweldige goede film is dit zeg. Hij staat erg hoog in mijn persoonlijke top 3. In het begin stond het me tegen maar de boel draait zo fantastisch om!

    als reactie op de film American History X

  • Prachtige film, maar ik had stiekem hogere verwachtingen. Vooral een prachtige rol van Morgan Freeman, echt goed. Toch is deze film voor mij nog een dikke 8 waard!

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Geweldig prachtige film. Goed verhaal, geniale beelden. Heb genoten. Heb het trouwens geen moment langdradig over vervelend gevonden.

    als reactie op de film The English Patient

  • Wat een prachtige film zeg, het duurde even voordat ie begon te boeien maar hij is die ruim twee uur meer dan waard. Geweldige hoofdrol van Klaus Maria Brandauer ook. Echt een aandrader!

    als reactie op de film Mephisto

  • Zóóó flauw, maar daarom zóó leuk. Zijn echt momenten bij dat ik van de bank afrol van het lachen. :D Erg goede komedie dus. :D

    als reactie op de film Hot Shots!

  • Zéér intrigerend film, maar moet hem volgend mij nog een keer zien. Heb niet echt het idee dat ik alles begrepen heb... Desenondanks zeker het kijken waard!

    als reactie op de film Caché

  • Heerlijke film. Prach-tig.

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Hedenavond op de belg. Ben benieuwd. :)

    als reactie op de film Lost in Translation

  • Met een flesje wijn of een biertje vond ik hem prima te pruimen, fijn vermaak voor een woensdagavond. Niks meer en niks minder.

    als reactie op de film The Peacemaker

  • [quote=Meninho]Positief: Locaties: Rio, venetie, Het huis van drax..allemaal geweldig De openingsscene de Bondgirl is knap en intelligent. Een tikje saai. De achtervolging per speedboat in de amazone. De scene op de suikerberg in Rio Negatief star wars rip off Hugo Drax was vrij vlak als Bad guy een bij elkaar gejat verhaal van oude Bond films: een mix van star wars en the spy who loved me moore was toen al oud aan het worden Jaws zijn karakter kreeg een belachelijke wending in deze film Totaal niet realistisch Conclusie Een van de minste, niettemin iets meer gaan waarderen de laatste tijd. Maar is meer dan ooit een popcorn film en heeft niks met spionage van doen helaas.[/quote]Ooit van Spoilers gehoord? Vanavond in ieder geval te bewonderen op Veronica.

    als reactie op de film Moonraker

  • Prima filmpje voor de woensdagavond. Zoals gezegd geen topper die je in je collectie moet hebben, maar zeker het kijken waard :) En daarnaast: Elisha Cuthbert. :D

    als reactie op de film The Girl Next Door

  • Het kijken niet echt waars. Heb het een half uurtje volgehouden.... Plat, afgezaagd en vooral niet grappig

    als reactie op de film After School Special

  • Gister deze film gezien. Viel me alles mee en de lekkere, alhoewel voorspelbare platte humor maakt het tot een lekker filmpje. Zeker het kijken waard.

    als reactie op de film White Men Can't Jump