vicero Avatar

vicero

Laatste reviews

Silver Linings Playbook(2012)

"...Top film! Super dat niet alle grappen niet zo voor de hand lagen. Hoewel er niks mis is met een comedy vol voor de hand liggende grappen. Ook de ook..."

Haywire(2011)

"...Niemendalletje voor als je zondag brak op de bank ligt. Ik las ergens de vergelijking met de "Bourne" films, maar die gaat naar mijn mening totaal..."

The Hurt Locker(2008)

"...Zeer overdreven al die oscar nominaties. Ook duidelijk een doorgestoken kaart. Even een beetje promo maken voor het amerikaanse..."

Laatste reacties

"...Het zeer slecht geslaagde accent van John Travolta deed me de film na een kwartier uitzetten. Hij zou eens een keer bij Dicaprio in de leer moeten. Die deed het in Blood Diamond een stuk beter...."
Killing Season
"...Hele matige film. De acteurs komen met hun teksten heel ongeloofwaardig en houterig over. Verder vind ik het een zwaktebod als een fotomodel een film moet opleuken. Heb hem niet eens af willen kijken. Zo matig was het...."
Nova Zembla
"...[quote=Tarkus]Denzel in topvorm, zo zou je deze film kunnen samenvatten. Alweer een prachtige rol van deze man, in een puike prent met een uitstekend scenario. De film heeft me van begin tot einde kunnen boeien. De beelden van de vliegtuigcrash zi......"
Flight
"...Zeer matig. Alle cliche's uit amerikaanse b-actiefilms uit de jaren 90 en 80 worden van stal gehaald. Ook jammer dat er toch weer een portie Turks Fruit in moest. Voor bedscenes zijn er tegenwoordig prima websites. Verder doe je rennen voor de boeven......"
Bellicher: Cel
"...Deze film kan ik elk jaar weer kijken. Mooier dan snatch ook. Minder gelikt. Waarschijnlijk doordat het budget nog wat kleiner was. Dikke 9..."
Lock, Stock and Two Smoking Barrels

laatste ratings

6,5
The Iceman (2012)
The Iceman (2012)
5,7
The Beach (2000)
The Beach (2000)
4,3
Killing Season (2013)
5,2
Nova Zembla (2011)
Nova Zembla (2011)
9,2
The Godfather (1972)
The Godfather (1972)

watchlist

vicero heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.