JJelen Avatar

JJelen

Laatste reviews

Lucy(2014)

"...Als je deze film wilt zien kijk dan niet verder dan de eerste min van de trailer! Trailers van tegenwoordig laten vrijwel de hele film zien en dat is..."

Spring, Summer, Fall, Winter and Spring(2003)

"...Dit is de eerste film van Ki-Duk Kim die ik heb gezien en ik was direct verkocht! Wat een prachtig verhaal. Het neemt je helemaal mee naar het..."

Laatste reacties

"...Als je deze film wilt zien kijk dan niet verder dan 1 min van de trailer! Trailers van tegenwoordig laten vrijwel de hele film zien en dat is een beetje jammer... Eergister zag ik de film in de bios, na alleen de korte tv trailer gezien te hebben,......"
Lucy
"...[quote=TARAraboemdijee]Ik had nooit de gelegenheid gehad deze film te zien tot vanmiddag. Bij oude meesterwerken ben ik soms wat bevreesd voor een Gone With The Wind gevoel. Dat je hem gapend uitkijkt omdat je hem eens gezien moet hebben (zo langdrad......"
Citizen Kane
"...[quote=ChadFeldheimer]Dit is wel echt een domper! Keek er enorm naar uit. Hoop dat ie een geschikt vervangend project vind, waar hij Christoph Waltz weer aan zich kan binden![/quote] Ik was ook erg benieuwd naar zijn 3e (historische) film met Walt......"
Verhaal geannuleerde Tarantino-film 'The Hateful Eight' bekend
"...Lijkt wel op Matthew McConaughey zo met dat haar..."
Teaserposter 'Fifty Shades of Grey'
"...[quote=Airbender]Ook een leuk weetje: Angelina Jolie heeft Lana Del Rey persoonlijk uitgekozen om het liedje te zingen.[/quote] Ik vroeg me al af wie het zong. Dacht dat het Jolie zelf was namelijk. Vind het een mooie trailer, ben benieuwd naar h......"
'Dream'-trailer Walt Disneys 'Maleficent'

laatste ratings

6,1
Død snø (2009)
Død snø (2009)
7,2
Babel (2006)
Babel (2006)
5,1
The Ugly Truth (2009)
5,7
Sister Act (1992)
Sister Act (1992)

watchlist

JJelen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.