JJelen Avatar

JJelen

reacties

  • [quote=TARAraboemdijee]Ik had nooit de gelegenheid gehad deze film te zien tot vanmiddag. Bij oude meesterwerken ben ik soms wat bevreesd voor een Gone With The Wind gevoel. Dat je hem gapend uitkijkt omdat je hem eens gezien moet hebben (zo langdradig, het verhaal had in anderhalf uur geplaatst kunnen worden). Maar bij Citizen Kane had ik dat totaal niet. Ik heb de hele film vol aandacht bekeken. Het niet-chronologische, de verduidelijkingen van situaties, eerder alleen even aangestipt, een steeds beter beeld van Kane krijgend, erg goed gedaan. Ik mistte alleen de toelichting op het auto-ongeluk van Emily en Kane's zoon. Jammer vond ik het dat ik al van te voren wist wat Rosebud was, hoewel de talloze verwijzingen gedurende de film me niet ontgingen. Goed gespendeerde middag dus. Goede film en voor die tijd absoluut een meesterwerk.[/quote] spoiler alert! Kan iemand deze even maskeren? ;)

    als reactie op de film Citizen Kane

  • Als deze film net zo goed is als de game van SNES ga ik hem zeker kijken! Wat een tijden waren dat :).

    als reactie op de film Doom

  • Dit is echt een hilarische romcom, voor zowel mannen als vrouwen! Zeker een aanrader als je hem nog niet gezien hebt. Maar ook als je m al vaker gezien hebt, verveelt nooit!

    als reactie op de film The Break-Up

  • Als dit de film van de dag is, dan weet je dat je beter een dvd kunt opzetten.

    als reactie op de film Bring It On: All or Nothing

  • [quote=SunChaser]LET OP Ze zenden de gecensureerde versie uit want voor 22.00 uur uitgezonden[/quote] Oh dat is jammer.. Ik vind het een hele sterke film, maar hij is beter in de oorspronkelijke versie. Ware kippenvel momenten!

    als reactie op de film Black Swan

  • Hele sterke film. Ik vond hem persoonlijk een stuk boeiender en spannender dan de Zweedse variant. Echte aanrader dus! 8/10.

    als reactie op de film The Girl with the Dragon Tattoo

  • Dit is een heel goed drama. Kan deze film aan iedere filmliefhebber aanraden. Pakkend van begin tot eind.

    als reactie op de film In a Better World

  • Ik wil deze film al zooo lang zien! Eindelijk komt ie weer eens op tv zodat ik kan kijken :E

    als reactie op de film No Country for Old Men

  • Ik vond dit een hele vermakelijke film! De dialogen tussen Costanzo en Hartnett zijn tijdloos en maken echt de film naar mijn idee. [Ryan finds his porn stash that Matt hid in a basket] Ryan: 'Do you know how many hours I spent looking for my "Temple of Poon" tape? One! That is a long time to be looking for porn!!' :E

    als reactie op de film 40 Days and 40 Nights

  • Dit is best een vermakelijke film. Heb er in mn jeugd veel naar gekeken, maar je moet m ook niet te vaak zien. De film was voor die tijd vernieuwend en cool, maar als hij nu zou uitkomen zou niemand er naar omkijken denk ik.

    als reactie op de film The Mask

  • Iemand?

    als reactie op de film Cyrus

  • Dit vind ik een hele goede film. Het verhaal boeit van begin tot eind, waarbij de spanning blijft oplopen tot aan de laatste seconde. Guillaume en Keira spelen de sterren van het doek! Zeker een aanrader dit. 8/10.

    als reactie op de film Last Night

  • Je moet nooit afgaan op een score gegeven door anderen. Smaken verschillen, wat voor jou een 5 sterren film is, kan voor een ander nog geen 1 ster waard zijn ;) Ik ga deze film iig wel kijken. Altijd fijn om naar Meryl te kijken.

    als reactie op de film It's Complicated

  • Dit is de derde keer dat deze film wordt gedraaid deze week..

    als reactie op de film Carmen

  • [quote=Steve-O]Ik had hier meer van verwacht (en néé niet door de reacties hierboven..) Het is opzich wel een goeie film maar [spoiler]Blijkt het allemaal om die baan te draaien[/spoiler]:? Tja sorry hoor maar als het dáár om ging!!! [b]Cijfer: 6/10[/b][/quote] Ik geloof dat jij de ware boodschap van deze film compleet gemist hebt. Zou zeggen, kijk hem nog een keer en kom daarna op je antwoord terug.

    als reactie op de film The Pursuit of Happyness

  • Wait what?? Is deze film van Tim Burton?? Voor mij de verrassing van het jaar haha! Ongelooflijk... Kan er met mn verstand niet bij...

    als reactie op de film Mars Attacks!

  • Ik hou zo van deze film! Twee meest favoriete acteurs in één film. Wat wil een mens nog meer? ;)

    als reactie op de film The Bucket List

  • Provocerend, goed geacteerd, prachtige cinematografie en een soundtrack om rillingen van te krijgen. Deze film moet iedereen gezien hebben!

    als reactie op de film Lore

  • Kom er zojuist achter dat Matt Damon in deze film speelt!! [img]http://2.bp.blogspot.com/-wanDelflIU0/UJgMEy6e3YI/AAAAAAAABf8/LazouYNuR_0/s1600/Eurotrip.jpg[/img]

    als reactie op de film EuroTrip

  • Grappig om te zien dat ze veel dezelfde acteurs uit Pretty Woman hebben gecast in deze film. Ik heb hem nog niet gezien, omdat het me een te voorspelbaar plot lijkt.

    als reactie op de film Runaway Bride

  • De trailer is veelbelovend (zoals zo veel horror films van tegenwoordig), maar de film voldoet alles behalve aan de vele verwachtingen die ik in eerste instantie had: 2/10.

    als reactie op de film Chernobyl Diaries

  • Ik was zeer verheugd toen ik voor het eerst vernam wie de rol van de moeder zou spelen. Julianne Moore zal vast en zeker de sterren van de hemel spelen! Over Chloe ben ik minder enthousiast, maar dit valt nog te bezien. Al met al erg benieuwd naar deze remake van een ware klassieker!

    als reactie op de film Carrie

  • Ik heb deze film onlangs gezien en was aangenaam verrast! Het verhaal zit goed in elkaar, waar het bij vlagen amuseert, maar ook zeker intrigeert. Van mij krijgt deze film een dikke 8/10. [b]Tip[/b]: kijk niet teveel losse scenes online, deze zijn veel boeiender als je ze pas voor het eerst in de film ziet!

    als reactie op de film Warm Bodies

  • [quote=JamesBond]Waar 'Ocean's Thirteen' faalde, maakt deze film veel goed! 8/10[/quote] Ocean's Twelve zul je bedoelen? Ik vond 12 ook erg tegen vallen itt het eerste deel. Twijfel dan ook of ik deze nog moet afzien.

    als reactie op de film Ocean's Thirteen