Bweapon96 Avatar

Bweapon96

Laatste reviews

Payback(1999)

"...Deze film is simpel, makkelijk weg te kijken met je verstand op nul. Het valt onder puur entertainment. Er zit geen boodschap achter of iets anders..."

Terminator Genisys(2015)

"...Het verhaal gaat verder na het tweede deel van The Terminator. Je moet goed weten wat er in de voorgaande delen is gebeurt, wil je deze film..."

Surviving Christmas(2004)

"...Er zijn een aantal kerstfilms gemaakt die veel aandacht gekregen hebben waarvan ik vind dat zij die niet verdiend hebben. Puur omdat het verhaal..."

Laatste reacties

"...Ziet er netjes uit. Leuk dat ze het in zwart-wit uitbrengen en kleur. Mijn keuze zou gaan naar kleur omdat het meer naar voren brengt. De 'synopsis' onder de afbeeldingen maakt me heel nieuwsgierig. Heel veel zin in!..."
Nieuw beeld James Bond op cover Empire
"...Heb de film gezien in de voorpremière. Een leuke afsluiting van een trilogie. Ik had wel een ander gevoel bij deze film dan de vorige delen. Maar blijft een leuke film, dat wel!..."
Taken 3
"...Persoonlijk vind ik het jammer dat als er iets met the LOTR te maken heeft dat deze (Bijna) altijd zou winnen. Heel vaak het geval, terwijl ik die films echt reuze mee vind vallen. Ik heb gestemd op Back to the Future omdat het een zeer relaxte film......"
POLL: Favoriete filmtrilogie
"...Ja ja, wat een storm van informatie krijg je binnen van deze teaser trailer!!! Marvel is zijn humor nog niet kwijt XD..."
Miniscule teaser voor eerste trailer Marvels 'Ant-Man'
"...Daar zit wel wat in... Een aantal die al niet meer actief waren hoefde we ook niks van te verwachten. Maar alsnog leuk geprobeerd :P Zelf had ik ook voor Williams gekozen. Puur voor zijn humor en zijn films waar ik nooit op uitgekeken raak...."
[Special] Overleden acteurs, actrices en regisseurs in 2014

laatste ratings

6,3
Payback (1999)
Payback (1999)
8,2
The Terminator (1984)
6,8
Limitless (2011)
Limitless (2011)
7,4
Carlito's Way (1993)
Carlito's Way (1993)

watchlist

Bweapon96 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.