Bweapon96 Avatar

Bweapon96

Laatste reviews

Payback(1999)

"...Deze film is simpel, makkelijk weg te kijken met je verstand op nul. Het valt onder puur entertainment. Er zit geen boodschap achter of iets anders..."

Terminator Genisys(2015)

"...Het verhaal gaat verder na het tweede deel van The Terminator. Je moet goed weten wat er in de voorgaande delen is gebeurt, wil je deze film..."

Surviving Christmas(2004)

"...Er zijn een aantal kerstfilms gemaakt die veel aandacht gekregen hebben waarvan ik vind dat zij die niet verdiend hebben. Puur omdat het verhaal..."

Laatste reacties

"...Heb de film gezien in de voorpremière. Een leuke afsluiting van een trilogie. Ik had wel een ander gevoel bij deze film dan de vorige delen. Maar blijft een leuke film, dat wel!..."
Taken 3
"...Ik heb vorige week deze film gezien in de bioscoop en ik moet zeggen dat de humor echt geweldig is en zelf beter dan in het eerste deel. Ik raad deze comedy iedereen aan!!..."
22 Jump Street
"...Ik kijk uit naar deze film. Het eerste deel heeft mij verast en ik hoop dat dit vervolg dat ook gaat doen. We Will sees :)..."
22 Jump Street
"...Ja is inderdaad super storend als je de film gaat oordelen voor dat hij uit is. Maar ik kijk er wel super veel na uit!..."
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

laatste ratings

6,4
Payback (1999)
Payback (1999)
8,2
The Terminator (1984)
6,8
Limitless (2011)
Limitless (2011)
7,5
Carlito's Way (1993)
Carlito's Way (1993)

watchlist

Bweapon96 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.