El Chivo Avatar

El Chivo

reacties

  • [quote=Batman4]Hoe bedoel je dat?[/quote] Nou, jij, Wesker en dat andere handvol figuren dat zichzelf zo graag belachelijk maakt door op voorhand te stemmen op een film die ze nog niet (kunnen) gezien hebben. Ik geloof best dat je veel zin hebt in een film, maar wacht met stemmen tot je hem effectief gezien hebt.

    als reactie op de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

  • Ik zal die synopsis binnenkort wel aanpassen. Nu laat ik hem nog even staan, omdat ie best grappig is zo :D

    als reactie op de film Kôkaku Kidôtai

  • Nou proficiat. En meteen al stemmen ook, zonder zelfs de film maar te hebben kunnen gezien. :N

    als reactie op de film Cowboys & Aliens

  • Als je de posts hierboven had gelezen, wist je ook meteen dat dat nog maar een fractie van het verhaal was Desalniettemin heb ik het aangepast; nog minder weten is nog leuker.

    als reactie op de film Oldboy

  • Leuk om eens te kijken, is dat dan een 10 waard? :?

    als reactie op de film Mission: Impossible II

  • Nou vooruit dan: Samen met The Wrong Trousers is dit het beste wat de Aardmanstudios ons tot nu toe hebben voorgeschoteld. The Wrong Trousers vind ik nog net een tikkie beter, maar deze heeft er ook mee voor gezorgd dat W&G tot mijn favoriete animatiefiguren zijn uitgegroeid. Ik ben een beetje zuinig op mijn tienen, omdat ze anders niks meer betekenen, maar deze mag hem hebben. Crackers! :)

    als reactie op de film A Close Shave

  • Vandaag overleden, op 93-jarige leeftijd.

    als reactie op de film The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara

  • Nee, daar doen wij niet aan.

    als reactie op de film Watchmen

  • [quote=Filmp@ssie]5/10[/quote] En dan toch 1/10 stemmen?

    als reactie op de film X2

  • [quote=WizardOfOss] Onzintijd inderdaad, maar zenden de publieken dan ooit een goede film op een normale tijd uit?[/quote] Dit is toch helemaal geen onzintijd? Zondagnamiddag en namiddagen in vakanties zijn klassieke moment voor het uitzenden van kinderfilms en klassiekers. Dat er een breder publiek geïnteresseerd kan zijn in Spirted Away dan de typische zondagnamiddagfilmkijkers is dan weer wel waar.

    als reactie op de film Spirited Away

  • [quote=Roman_girl]waarom staat Whoopi Goldberg niet in het lijstje met acteurs? ze is zelfs de grootste naam van de film. dat is wel vaker op deze site zo: dat de grootste namen niet in dat rijtje staan... (ook niet op de voorkant overigens: niet alleen hier in de uitleg dus). vaag...[/quote] Omdat die castgegevens hier rechtstreeks overgenomen worden van op IMDb en ze daar ook niet bij de eerst genoemde namen staat. IMDb rangschikt de cast in de volgorde waarin ze verschijnen op de aftiteling. En dan kan het soms wel eens zijn dat ze niet naar het belang van hun rol maar naar het eerst verschijnen in de film gerangschikt staan.

    als reactie op de film Corrina, Corrina

  • Naar aanleiding van het overlijden van Julien Schoenaerts, past Canvas de programmatie van vanavond aan. Om 21u40 is er een interview met de legendarische acteur en om 22u25 volgt de film Daens, waarin hij de rol van bisschop Stillemans speelde.

    als reactie op de film C'est quoi la vie?

  • [quote=lgonggr]Worden Films op MTV onderbroken door reclame ?[/quote] Jep, maar ik geloof dat het wel van de lengte van de film afhangt hoeveel reclame ze ertussen pleuren. Vorige week zag ik Casshern (film van 2u20min) en daar zat maar 1 klein reclameblokje tussen. En Infernal affairs heb ik een paar maanden terug ook op MTV gezien en daar zaten toen wel een blok of twee/drie tussen.

    als reactie op de film Infernal Affairs

  • Een film van 141 minuten die begint om 23u00 en ophoudt om 01u00?

    als reactie op de film Casshern

  • Vreemd, ik krijg namelijk [url=http://www.vandale.nl/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=spitant]dit(klik)[/url] "U hebt gezocht op spitant: RESULTAAT (maximaal 20 woorden) spi·tant (bn.) 1 [Belg., niet alg.] wervelend, bruisend "

    als reactie op de film Serenity

  • De film op zich vond ik eerder matig, maar de dialogen waren wel erg spitant en die zorgden er dan ook voor dat Serenity uiteindelijk best te genieten was. Misschien dat de actiescenes op een bioscoopscherm ook wel wat beter tot hun recht komen (heb een niet al te beste versie van de film gezien). IMDB top 250-notering vind ik dan weer wel stevig overdreven. ook: [rating 3.5]

    als reactie op de film Serenity

  • Verrassend goeie horror met een (voor de zoveelste keer) erg goeie Robert Carlyle. Te veel moet je ook niet verwachten, maar hij hoort toch wel bij het betere werk. 7+ of iets daaromtrent.

    als reactie op de film Ravenous

  • [quote=RedDevil085]Heeft Canvas deze film laatst niet in 4 stukken uitgezonden? [/quote] Aan het beginuur, het einduur en de totale duur te zien is dit gewoon 1 van die 4 delen.

    als reactie op de film Imperium: Augustus

  • Wellicht niet, maar los Amantes del Circulo Polar is nog niet zo verschrikkelijk lang geleden al wel eens op TV geweest (begin november vorig jaar, aan de vorige reacties te zien). Ik vermoed (en meen me zelfs te herinneren) dat hij toen al eens film van de dag was. En daarom is nu voor de volgende mogelijk interessante film gekozen als film van de dag.

    als reactie op de film Los amantes del Círculo Polar

  • [quote=Aad]Isa dit een remake van de film met Lee marvin en Angie Dickinson? Ga ik er toch even voor zitten om te kijken of er iets aan te verbeteren viel of dat het weer een overbodige film is geworden. (waarschijnlijk wel).[/quote] Aan de beschrijving te zien is het inderdaad een remake. En aan het imdb-cijfer te zien is de kans groot dat het inderdaad geen verbetering is.

    als reactie op de film Point Blank

  • -zucht- zo'n film waarover ik beschaamd ben dat ik hem heb uitgezeten (in de hoop dat er toch nog iets verrassend zou komen) Saai, cliché, noem maar op. Echt zwak. En nu stop ik maar met hier woorden aan vuil te maken.

    als reactie op de film Loser

  • Ik wacht er ook al een eeuwigheid op om eindelijk eens een volledige film van Riefenstahl te kunnen bekijken. Documentaires over Riefenstahl worden al wel eens meer uitgezonden, maar de films zelf is toch eerder een zeldzaamheid. Een buitenkansje dus.

    als reactie op de film Olympia 1. Teil - Fest der Völker

  • Leuk uitgangspunt, consequent volgehouden parallel verhaal, maar helaas is dat verhaal voor de rest zo geweldig banaal. Het lijkt wel of men een excuus zocht om van twee zwakke halve films 1 geheel te maken. De manier waarop dat dan gedaan wordt is wel leuk, maar voor de rest is het allemaal zo gewoontjes. Toch nog wel een aardig filmpje hoor, maar zeker geen topper. [rating 3]

    als reactie op de film Sliding Doors

  • Deze film wordt vervangen door "On the waterfront" wegens het overlijden van Marlon Brando -maar Canvas kennende zal deze film over een tweetal maanden wel opnieuw op het menu komen-

    als reactie op de film Mua he chieu thang dung

  • Wel een goeie film, erg origineel van opzet (leuke rekenkundige puzzel en leuke vallen), maar toch genoeg minpunten ook om hem niet super te vinden. Zo vond ik het acteerwerk doordeweeks en de karaktertekeningen van het 'groepje' wel erg cliché (autist, fascistoïde politieagent,...) Al bij een toch wel een meevaller.

    als reactie op de film Cube

  • [quote=JafJoe]Ondanks huisregel 4 m.b.t. postings even dit: En dat in 154 minuten... is dit een record?[/quote] Ik dacht het wel. Vorige recordhouders voor wat betreft het grootste gebruik van het f-woord (en afgeleiden): Scarface (206 keer) en Goodfellas (246)

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • [quote=JeXus]Aparte film, begint echt heel leuk en is erg komisch, maar gaat snel bergafwaarts :( Dit is erg jammer, en ik denk idd dat het toch wel wat met de regisseur te maken heeft (alhoewel scriptschrijver Tarantino daar misschien ook wel in mee doet (kom maar met de reacties)) Vooral het einde in het hotel vond ik té. [/quote] Ik heb ooit es ergens gelezen dat QT zelf ook niet zo gelukkig was met het einde. Scott zou er een ander einde aan hebben gebreid dan oorspronkelijk was voorzien in het script.

    als reactie op de film True Romance

  • [quote=baassie]ik heb de film gister gezien en vond het een geweldige film. Maar Val Kilmer moest er ook in meedoen maar heb hem niet gezien. Ligt het aan mij of was zijn rol zo klein dat ik hem over het hoofd heb gezien. Samuel L. Jackson deed er ook in mee maar als je de eerste 5 min. had gemist had je zijn scene ook gemist. :?[/quote] Val Kilmer speelde 'Elvis'

    als reactie op de film True Romance

  • Ik herinner me dat ik hem vooral veel te lang vond. er moest blijkbaar zonodig nog een stuk aangeplakt worden waarin [spoiler]de Amerikanen die vervelende Jappen nog een pakje slaag geven[/spoiler] en dat maakte toch dat de film een dik half uur te lang duurde. De aanval op Pearl Harbor was anders wel spectaculair, met inderdaad mooie effecten. Maar voor de rest vergeet ik deze film liever snel.

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • [quote=benny]heb hem destyds in de bioscoop gezien, toen was ik te jong om hem goed te vinden jaren later zag ik hem nog eens en toen vond ik hem goed ,een topper is het niet echt ,wel top dat moet ik zeggen. vooral de chapters met de aankondigingen op de pianomuziek van ( ??????????).[/quote] Scott Joplin, en het deuntje heet The Entertainer

    als reactie op de film The Sting

  • Goeie dogmafilm met heel leuke momenten. Ik geef em ook een [rating 4]

    als reactie op de film The Idiots

  • Effe vitten: De film speelt zich af als Spinal Tap zich opmaakt voor hun eerste tour in Amerika. Ze hebben dan al meerdere platen op hun palmares.

    als reactie op de film This Is Spinal Tap

  • Deze staat al een hele tijd op mijn nog-te-zien lijst.

    als reactie op de film High Fidelity

  • Gewoon geweldige film :W Ik heb heel de film lang in een deuk gelegen Als je de harde muziek makkelijk verteert is het een absolute aanrader. T+)

    als reactie op de film This Is Spinal Tap

  • Blackadder is altijd geweldig :W dit vind ik toch wel de beste aflevering die los van de reeksen is gemaakt (the cavalier years en the millenium special waren wat minder imho). Maar deze sluit toch dicht aan bij het niveau van de laatste twee reeksen. Baldrick rules as usual :E [rating 4]

    als reactie op de film Blackadder's Christmas Carol