El Chivo Avatar

El Chivo

Laatste reviews

Control(2007)

"...Da's geen spoiler, maar algemene kennis (zou je eventueel ook kunnen afleiden uit de synopsis - en de recensie opent er ook mee). Ian Curtis is er..."

Nixon(1995)

"...Als je de film bekijkt, snap je wel beter hoe dit mogelijk was. De film zelf is best te pruimen: de lange duur en het trage tempo zijn toch wel..."

Kiss of the Spider Woman(1985)

"...Dit is wat ik al ooit eens elders over deze film heb geschreven. Valentin, een politieke gevangene onder een niet nader genoemd Zuid-Amerikaans..."

Sacrament, Het(1990)

"...Dat doet ie wel eens vaker hoor. Meestal gaat het dan om verfilmingen van eigen teksten. Deze film is gebaseerd op 'Omtrent Deedee'. Het is weer even..."

Laatste reacties

"...Ik zal niet zeggen dat ik een grote kenner ben van anime, maar dat Kon een grote was, dat was duidelijk. Van zowel Paprika als Millenium Actress heb ik genoten. Hij had nog heel mooie dingen kunnen doen...."
Paprika regisseur Satoshi Kon overleden
"...Uit de recensie haal ik toch vooral: goeie 3D-effecten, matig verhaal Dan ligt een vergelijking met Avatar toch voor de hand, niet?..."
Legend of the Guardians 3D
"...Niet zomaar goede 3D (zo heb je er intussen al wel een aantal ja), uitzonderlijk goede 3D, in combinatie met hetzelfde euvel als in Avatar (matig verhaal en karakterontwikkeling). Dáárom wordt er in de recensie vergeleken met Avatar. En voor alle beg......"
Legend of the Guardians 3D
"...[quote=Masterbrain]Deze Reclame is maar eenmalig hoor , ik doe dit niet elke dag hoor, iedereen heeft zijn rechten en plichten.[/quote] Wel het is jouw plicht is om dit niet op deze spammende manier te doen, jouw recht is om dat via een forum topi......"
Carey Mulligan in nieuwe film Coen Brothers
"...Yepyep, we houden van lijstjes. Wie aan de jaarlijkse forum top 100, kan dat nog steeds: [url=http://www.filmtotaal.nl/forum/viewtopic.php?f=31&t=6850]hier[/url] Mooie ook van den George, levert me toch een handvol nieuwe titels op waar ik e......"
Top 100 beste films (1964-1976) volgens George Clooney

laatste ratings

watchlist

El Chivo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.