Otmeister Avatar

Otmeister

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Ach tja, aardig filmpje. Een zes voor de moeite. Het boek schijnt beter te zijn, maar ik zou het niet weten. Ik heb het twee keer geprobeerd, maar..."

Whiteout(2009)

"...Het begon al rampzalig en het werd steeds tergend slechter, tot op het moment dat ik het bijna niet meer aankon. Heb met de allergrootste inspanning..."

300(2006)

"...Je moet de film niet te serieus nemen. En je moet bij zulk soort films al helemaal niet teruggaan naar de lessen Latijn of Grieks. Daar heeft dit..."

Funny People(2009)

"...Had voorheen nog wel enige waardering voor Adam Sandler, maar in deze film valt hij toch wel hard door de mand. De continue stroom aan op coïtus..."

An Inconvenient Truth(2006)

"...1. Hoax; 2. Deze film zuigt aan alle kanten. Gebaseerd op cijfermatigheden van zeer discutabele orde; 3. Al Gore is een grootverbruiker van energie...."

Laatste reacties

"...Beste... Film... OOIT!!!..."
Soldaat van Oranje
"...[quote=Tarkus]Het is bijna een jaar geleden dat ik deze film voor de eerste maal zag. Nu heb ik hem dus opnieuw bekeken, en ditmaal op blu-ray. Ik blijf bij mijn eerdere commentaar, maar gezien de prachtige beelden, die nu nog meer tot uiting komen......"
Avatar
"...Heerlijke en typische jaren-80-film. Goed tegen slecht is allemaal lekker makkelijk te onderscheiden. Verhaallijn is flinterdun, zoals dat hoort bij de jaren '80; zelfs de kleinste onbenul kan grootse daden verrichten. Vooral de scène met de de gena......"
The Karate Kid
"...NIET kijken deze film. Tenzij je van een koude kermis thuis wil komen en van slechte films houdt. Dan moet je wel gaan kijken. Voor het overige: een hele dikke 1 voor dit gedrocht. Mocht je iets willen kijken in de sfeer die deze film probeert......"
I Spit on Your Grave
"...Hele, hele, hele, hele slechte film. Werkelijk waardeloos. Wansmaak. Één en al treurnis. Slecht, slecht, driewerf slecht...."
Devil

laatste ratings

watchlist

Otmeister heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.