Otmeister Avatar

Otmeister

Laatste reviews

The Lord of the Rings: The Two Towers(2002)

"...Ach tja, aardig filmpje. Een zes voor de moeite. Het boek schijnt beter te zijn, maar ik zou het niet weten. Ik heb het twee keer geprobeerd, maar..."

Whiteout(2009)

"...Het begon al rampzalig en het werd steeds tergend slechter, tot op het moment dat ik het bijna niet meer aankon. Heb met de allergrootste inspanning..."

300(2006)

"...Je moet de film niet te serieus nemen. En je moet bij zulk soort films al helemaal niet teruggaan naar de lessen Latijn of Grieks. Daar heeft dit..."

Funny People(2009)

"...Had voorheen nog wel enige waardering voor Adam Sandler, maar in deze film valt hij toch wel hard door de mand. De continue stroom aan op coïtus..."

An Inconvenient Truth(2006)

"...1. Hoax; 2. Deze film zuigt aan alle kanten. Gebaseerd op cijfermatigheden van zeer discutabele orde; 3. Al Gore is een grootverbruiker van energie...."

Laatste reacties

"...[quote=leidenaar]Haha,valt me tegen van filmtotaal dat ze hier zo laat mee zijn,dit nieuwtje hoorde ik 3 dagen geleden nota bene in Shownieuws. [/quote] Je kijkt Shownieuws.......... 'Nuff said...."
Mel Gibson wil Lethal Weapon 5
"...Cameron kan alleen maar films maken als hij minstens een half miljard krijgt. Voor minder doet ie het niet. Of beter gezegd. Voor minder kán hij het niet...."
Avatar: Special Edition trailer
"...Puriteins Amerika zal het wel weer als schokkend ervaren... Deze film zal ik toch echt aan me voorbij laten gaan. Als ik porno wil zien, surf ik wel op het internet. Geen slap dildo-verhaal voor nodig... Nee, Maggie. Je kiest toch echt de verkee......"
Maggie Gyllenhaal in Hysteria
"...Nog meer bagger... En niet eens 1, maar 2 opvolgers... :( Nieuw cultureel dieptepunt... :(..."
Releasedata Avatar 2 en 3 bekend!
"...[quote=BatMotor]Als Verhoeven (ons meest overschatte regiseur)..........[/quote] Nee kijk. Daar ga je al de fout in. Nijenhuis is de meest overschatte regisseur aller tijden...."
Wie moet Iron Man 3 regisseren?

laatste ratings

watchlist

Otmeister heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.