Marlous Avatar

Marlous

Laatste reviews

Boyz n the Hood(1991)

"...En ik nodig je uit om 'een zwarte' ZWARTE te noemen...zullen ze waarschijnlijk ook niet leuk vinden.. Lees jij deze reacties wel?? Je spreekt..."

Vet hard(2005)

"...@ Jules Famke Jansen: # The Four Saints (2005) (in production) # X-Men 3 (2006) (pre-production) .... Jean Grey # Hide and Seek (2005) ......."

Philadelphia(1993)

"...Al is deze film ok en acteerd Hanks redelijk, heeft deze film mij nooit kunnen boeien, als zijnde een geweldige film... Misschien komt het omdat ik..."

Philadelphia(1993)

"...Tom Hanks speelt zijn rol met verve. Toch heb ik iets tegen deze film.....Ik heb hem een keer gezien en ik vond hem erg mooi en aangrijpend. Maar..."

Willow(1988)

"...He sorry niels, maar ik meende het hoor. Goed dat je het geprobeert hebt....Probeer de volgende keer wat meer punten en komma's te gebruiken en niet..."

Laatste reacties

"...Een 10 plus.... Wat een belachelijk cijfer...Betekent dit, dat het de beste film is die je ooit hebt gezien????..."
Night at the Museum
"...Waarom heeft iedereen het steeds over Saw.. Dit heeft geen ruk met Saw te maken en is ook niet vergelijkbaar vind ik... Verhaal vond ik orgineel, acteerwerk verschrikkelijk slecht.. Leuk voor een avondje, maar geen meesterwerk. Tarantino......"
Hostel
"...Mooi verhaal, maar te overdreven geacteerd... Mensen die geen verstand hebben van de ziekte, zullen hem prachtig vinden, ik vond hem te...."
I Am Sam
"...Ben ik nu de enige die hem een beetje vond tegenvallen?? Hij was wel aardig hoor, maar een hype?? Ik heb mij goed vermaakt maar ik ben er zeker niet lyrisch over......"
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
"...Een schooljaar duurt 7 jaar......"
Harry Potter and the Goblet of Fire

laatste ratings

Marlous heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Marlous heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.