Het 'Dark Universe' werd vermorzeld door 'The Mummy', maar keert op onverwachte manier terug

Het 'Dark Universe' werd vermorzeld door 'The Mummy', maar keert op onverwachte manier terug

"We hebben een geweldige geschiedenis met horror. Dus we dachten 'Is er een manier waarop we de Universal Monsters nieuw leven in kunnen blazen?'"

Universal's Dark Universe, een verlaten filmfranchise, wordt tot leven gewekt als een meeslepende wereld binnen Universal's Orlando Resort.

De franchise zou in 2017 voor het eerst het licht zien, maar de film The Mummy met Tom Cruise was zo onsuccesvol dat het gehele geplande universum dood werd verklaard. Lees hier meer hierover.

Een fysieke wereld
De onverwachte wederopstanding van het universum wordt vormgegeven in een nieuw gedeelte van het Universal Epic Universe binnen het Universal's Orlando Resort.

In 2025 worden vijf individuele 'werelden' geopend die zich zullen richten op "het verplaatsen van gasten naar andere uitgestrekte werelden, met meer dan 50 ontzagwekkende attracties, entertainment, restaurants en winkelervaringen die samenkomen om een onvergetelijk avontuur te creëren dat ronduit episch is," aldus de aankondiging.

Stap binnen, mits je uitgenodigd bent
Eén van de werelden die je kunt binnenstappen via een 'portaal' is die van Dark Universe, dit is de wereld "waar Universal's iconische monsters opnieuw uitgevonden zijn in een lugubere en spannende ervaring. Het is alles wat je ooit wil ervaren met de monsters in deze wereld," volgens de video-aankondiging van het Resort.



De beschrijving van het park zegt dat dit de plek gaat worden "waar gasten alles tegenkomen, van de experimenten van Dr. Victoria Frankenstein tot het schimmige landschap waar monsters rondzwerven in een wereld van mythen en mysteries."

Spreuken, groene buizen en vliegen met draken
Naast Dark Universe komen ook andere belevingen naar het Resort in de vorm van een Wizarding World of Harry Potter: Ministry of Magic, Super Mario World en How to Train Your Dragon: Isle of Berk.

NieuwsFilm

meest populair