Hoofdrolspeler 'The Purge 6' hoopt dat de franchise hierna eindelijk afgelopen is

Hoofdrolspeler 'The Purge 6' hoopt dat de franchise hierna eindelijk afgelopen is

Maar mocht het uitmelken verdergaan, dan wordt dit deel sowieso het hoogtepunt...

Toen de Purge-franchise in 2013 werd gelanceerd, ontstond er een wereldwijd fenomeen, omdat het concept zichzelf neerzette als een schokkende referentie voor gesanctioneerde wetteloosheid.

Ster Frank Grillo, die eerder verscheen in 'Anarchy' en 'Election Year' en naar verluidt ook weer terugkeert voor The Purge 6, beweert dat dit dan het laatste hoofdstuk in de saga wordt. Althans, dat hoopt hij wel.

Ook voormalig kopman weer terug
Regisseur James DeMonaco heeft een nieuw script voltooid dat als culminatie dient voor de vijf films en twee seizoenen van de tv-serie.

Grillo: "Het verhaal is geweldig en draait eigenlijk om mijn personage. Het zou de laatste van de laatste zijn, hij is net de man die met pensioen gaat, maar het is een kwestie van hoeveel budget ze eraan willen uitgeven".

Chronologie van de reeks
The Purge: Anarchy (2014) en The Purge: Election Year (2016) vormden samen met The Purge een soort ingeperkte trilogie. In 2018 verscheen prequel The First Purge, terwijl The Forever Purge (2021) weer doorging op de gebeurtenissen van de eerste drie delen.


Volgens DeMonaco moet de volgende Purge zich gaan afspelen in een gebroken Amerika waar iedereen gescheiden is door ideologieën en seksuele voorkeuren. Alle staten zijn dus nu verschillend opgesplitst.

NieuwsFilm

meest populair