Bryan Singer wil terug naar X-Men-universum

De regisseur van X-Men en X2 laat zijn licht schijnen over de populaire superheldenfranchise. Zou Magneto iets voor hem zijn?

Veel X-Men-fans waren teleurgesteld toen regisseur Bryan Singer (X-Men, X2) enkele jaren geleden besliste om zijn aandacht op Superman Returns te richten in plaats van X-Men: The Last Stand, de derde film in de trilogie, te regisseren. In een interview met Total Film zegt Singer nu dat hij geïnteresseerd is om terug te keren naar het X-Men-universum.

Singer: "Ik ben nu voor eeuwig verbonden met X-Men. Wat een publiek in vier uur kan bekijken - de eerste twee films - heeft zes jaar van mijn leven gekost. Dus, er geen deel van uitmaken... dat is zonde." Of Singer achteraf beschouwd de derde film had willen regisseren? "Voor mij is het vreemd om die te bekijken, omdat ik zo dicht bij dat universum sta. Brett [Ratner] is bovendien een goede vriend van mij. Maar ik zou uiteraard graag terugkeren naar dat universum."

Over de aankomende spin-off X-Men Origins: Magneto zegt Singer nog het volgende: "Het enige dat mij zorgen baart over Magneto, is dat de prequel het spoor zou volgen dat ik in X-Men heb gebruikt, zijnde Magneto's historie in de concentratiekampen. Apt Pupil, X-Men en nu Valkyrie... Ik zit nu al een tijdje in dat nazi-universum. Misschien moet ik wel even tot rust komen vooraleer ik zoiets doe."



NieuwsFilm

meest populair