Nog maar 7 kandidaten voor Captain America

Marvel heeft haar Eerste Avenger bijna gevonden...

Marvel hoeft nog maar te kiezen uit zeven mensen voor de titelrol in Joe Johnstons The First Avenger: Captain America. De bekendste hier van is John Krasinski (Jim Halpert in de Amerikaanse The Office).

De overige zes kanshebbers zijn Scott Porter (Speed Racer), Mike Vogel (Cloverfield), Michael Cassidy (Smallville), Patrick Flueger (Brothers), Chace Crawford (Gossip Girl) en Garret Hedlund (Tron Legacy). Bij de laatste twee wordt nu al een vraagteken gezet; Crawford heeft nog geen deal gemaakt om een screentest te doen, terwijl Hedlund het er momenteel te druk voor zou hebben.

Marvel wil dat de acteurs zich tijdens de screentest 30 dagen lang niet met andere projecten bezighouden. Verder krijgt de klus niet echt veel betaald voor een film van dit kaliber. De uiteindelijke vertolker van Captain America zal 300.000 dollar ontvangen. Het is de bedoeling dat er getekend wordt voor negen films, waaronder Captain America sequels, The Avengers films en andere mogelijke spin-offs. Dit betekent niet dat deze films ook daadwerkelijk alle negen gemaakt zullen worden; met sequel-gevoelige films als deze nemen producers meestal het zekere voor het onzekere (al is 9 films wel wat aan de hoge kant).

De film verschijnt op 21 juli 2011 in de Nederlandse bioscopen (bioscoopagenda).



NieuwsFilm

meest populair