Captain America: Ryan Phillipe?

Hulk vervolg van de baan, maar keert mogelijk wel terug!

De geruchten rond de casting van Captain America voor de Marvel film The First Avenger: Captain America neemt vreemde vormen aan. Nadat er eerder al wat slinkende lijstjes met namen verschenen, wordt er nu weer een naam aan toegevoegd. De kandidaat luistert naar de naam Ryan Phillippe, bekend van films als Cruel Intentions (1999) en Franklyn (2008).

Je zou zeggen dat de naam nu wel eens bekend gemaakt mag worden, nadat we afgelopen weekend al te horen kregen dat Hugo Weaving gecast is voor de rol van de villain Red Skull. De overige namen die nog op de lijst staan zijn volgens /Film: Mike Vogel (Cloverfield), Garret Hedlund (Tron Legacy), Chris Evans (Sunshine) en Wilson Bethel (Generation Kill).

In overig nieuws rond de grote reeks toekomstige Marvel films heeft Edward Norton nogmaals aangegeven dat de kans op een vervolg op The Incredible Hulk niet aanwezig is. Hij gaf in een interview met SuperHeroHype echter wel aan dat hij nog wel contact heeft met Marvel. Er wordt gespeculeerd dat dit mogelijk is voor een rol in The Avengers.



NieuwsFilm

meest populair