Comic-Con: 'The Wolverine', 'Godzilla', 'Ender’s Game'

En verder 300: Rise of an Empire, Robocop en The Amazing Spider-Man 2.

Gisteren vond in San Diego de preview night plaats van de Comic-Con. Het is 's werelds grootste evenement waar zich stripboekenfans en superheldenfanaten verzamelen, en staat elk jaar weer garant voor een heleboel nieuws over films, series en strips. Omdat er zoveel nieuws uitkomt, blikt FilmTotaal elke dag terug. Vandaag het eerste deel in deze serie.

Bekijk hier het overzicht van wat we kunnen verwachten de komende dagen.

Bekijk de afbeeldingThe Wolverine
Op het terrein van de Comic-Con kwamen de mannen van ComingSoon een standbeeld tegen van de Silver Samurai. Het personage is de grote slechterik in The Wolverine. Logan (Hugh Jackman) neemt het ditmaal op tegen kwade geesten uit zijn verleden, waaronder dus de Samurai. Voor een vergroting van de foto kun je op de afbeelding hier links klikken.

Godzilla
Er kwam eerder vandaag een eerste poster uit van Godzilla, waarop de gigantische staart van het beest te zien is. Later werd er ook een banner van de film vrijgegeven, die hiernaast te zien is. Deze laat zien hoe het enorme beest een vliegdekschip aanvalt. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Het echte grote nieuws over de monsterfilm moet echter nog komen. De verwachting is dat het monster zaterdag in volle glorie te bewonderen is tijdens het panel. De film komt op 15 mei 2014 in de bioscopen uit.

[/url]

Ender's Game
De afgelopen weken hebben we al een [url=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=31900]boel
posters voorbij zien komen van Ender's Game, waarin Harrison Ford te zien is. In de film worden kinderen opgeleid tot moordmachines die de wereld moeten redden van een aankomende invasie van buitenaardse wezens. Bekijk hieronder een viral video van de film.


Reeds verschenen
In de categorie 'reeds op FilmTotaal verschenen' hebben we vandaag promotiemateriaal van een drietal films in de aanbieding. Allereerst werd er een tweetal personageposters vrijgegeven van 300: Rise of an Empire, van regisseur Noam Murro. Op de posters zijn Xerxes (Rodrigo Santoro) en Calisto (Jack O'Connell) te bewonderen. Bekijk ze hier. Ook van Robocop werd wat nieuw promotiemateriaal vrijgegeven. Het betreft afbeeldingen van een aantal robots die in de film te zien zullen zijn, hier te bewonderen.

Tot slot is er vandaag ook nog een teaser trailer van The Amazing Spider-Man vrijgegeven. Eerder kregen we nog een logo te zien, maar vandaag zijn de eerste bewegende beelden van de film vrijgegeven. Te zien is Jamie Foxx, als het personage Elektro, de slechterik van deze film. Bekijk ze door op deze link te klikken.

NieuwsFilm

meest populair