Algemeen

Gerucht: Jessica Chastain krijgt hoofdrol in 'Mission: Impossible 5'

Ze zou de "rechterhand" moeten gaan spelen van Ethan Hunt.

door Bram de Groot op 25.04.2014 om 12:52 in Algemeen
Gisteren plaatsten we nog het bericht dat actrice Jessica Chastain (Interstellar, The Help, Zero Dark Thirty) in beeld is voor de hoofdrol in de Marilyn Monroe-film Blonde. Volgens de website Schmoes Know is ze nu ook een belangrijke kandidaat om een grote rol te gaan spelen in Mission: Impossible 5.

Volgens Schmoes Know moet Chastain de rechterhand gaan spelen van M:I-hoofdrolspeler Tom Cruise in de opvolger van het uiterst succesvolle deel Mission: Impossible - Ghost Protocol. Voor het vijfde deel is eerder regisseur Christopher McQuarrie aangesteld. Hij is bekend van Jack Reacher (2012), waarin Cruise de titelrol speelde.

Chastain is een bezig bijtje. Dit jaar is ze te zien in de films The Disappearance of Eleanor Rigby, Miss Julie, A Most Violent Year en Interstellar. Ook werkt ze aan de film Crimson Peak van Guillermo del Toro en is ze verbonden aan films als The Zookeeper's Wife en The Secret Scripture.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Het lijkt mij fantastisch.

YOLO

Avatar

Als de IMF toch nieuw personeel moet gaan aantrekken dan is Jessica Chastain zeker aan de beurt.

Secret1994goesFilm

Avatar

Wel jammer dat in MI het team van Ethan Hunt steeds veranderd...
Hoe kan je nu als kijker gevoeliger betrokken raken als het elke keer nieuwe leden zijn? Wat boeit het nu als een personage sterft... je kent hem toch nog geen film lang. :S

jaime91

Avatar

UnknowB "Wel jammer dat in MI het team van Ethan Hunt steeds veranderd...
Hoe kan je nu als kijker gevoeliger betrokken raken als het elke keer nieuwe leden zijn? Wat boeit het nu als een personage sterft... je kent hem toch nog geen film lang. :S"

Je hebt gelijk dat was in het verleden wel jammer, maar het is toch nog niet zeker dat Simon Pegg,Jeremy Renner, Paula Patton en Ving Rames niet meer terugkeren?

Dat Chastain wellicht deel van het team wordt wil nog niet zeggen dat de rest uitgesloten is namelijk. En het eind van MI:4 deed vermoeden dat alle leden gewoon weer van de partij zijn

Ik ken Chastain overigens nog niet heel goed, maar van wat ik van haar gezien heb in stukjes van Zero Dark Thirty vond ik heel indrukwekkend. Dus ik hoop dat ze ook ass mag kicken in MI:5.

benjamin

Avatar

Geweldige actrice die hopelijk ook een mooie rol krijgt, gewoon een random teamlid lijkt iets te doorsnee voor haar talent.

NieuwsFilm

meest populair