POLL: Grootste tegenvaller van 2014 (tot op heden)

Is het The Amazing Spider-Man 2, Godzilla, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transcendence of toch een andere titel?

We bevinden ons op dit moment midden tussen het zomerseizoen en de afsluiting van het filmjaar 2014. De meest opvallende film van dit jaar is volgens velen Marvels Guardians of the Galaxy. Ook goed ontvangen titels zijn bijvoorbeeld Dawn Of The Planet Of The Apes, The LEGO Movie en het recente Gone Girl.

De liefhebbers maken zich ondertussen op voor de aanstaande kaskrakers Interstellar (6 november), The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (19 november) en The Hobbit: The Battle of the Five Armies (10 december). Ook krijgen we nog het meer gewaagde project Exodus: Gods and Kings (18 december 2014). In deze POLL kijken we terug op de teleurstellingen van 2014, met een focus op de grotere titels.

Onderstaande titels hebben we geselecteerd op basis van reeds verschenen artikelen op het interweb, de verwachtingen vooraf en het ontvangst bij de critici en publiek achteraf. Denk maar eens aan The Amazing Spider-Man 2, Transcendence en Godzilla. Vooraf werd er veel van verwacht, maar sinds de bioscooprelease, al dan niet financieel succesvol, verschenen er voldoende recensies en reacties (online), waarin een bepaalde mate van teleurstelling werd geventileerd.

Uiteraard zijn er meer titels aan te wijzen en kunnen meningen verschillen, maar voor deze POLL houden we het bij onderstaande twaalf titels. Je bent vrij om onder de POLL een uitleg te geven waarom welke (andere) film jou het meest tegenviel! Of waarom naar jouw idee een titel onterecht in onderstaande lijst is beland.

Succes met stemmen!



NieuwsFilm

meest populair