Disney onthult releaseschema grootste films 2015

En er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van Tomorrowland en The Good Dinosaur.

Walt Disney heeft het releaseschema vrijgegeven voor zijn grote blockbusters van 2015. Het betreft twaalf films, die verspreid over het hele jaar uit zullen komen in de bioscopen. Daarnaast heeft de studio concept art vrijgegeven van Pixar-film The Good Dinosaur en de film Tomorrowland.

Eerst echter het releaseschema. Dat ziet er als volgt uit:
23 januari: Strange Magic (nog geen Nederlandse releasedatum)
20 februari: McFarland, USA (nog geen Nederlandse releasedatum)
18 maart: Cinderella
17 april: Monkey Kingdom (nog geen Nederlandse releasedatum)
23 april: Avengers: Age of Ultron
21 mei: Tomorrowland
22 juli: Inside Out
6 augustus: Ant-Man
14 oktober: The Jungle Book
12 november: Untitled Steven Spielberg Cold War Spy Thriller
25 november: The Good Dinosaur
18 december: Star Wars: The Force Awakens

En dan uiteraard nog de twee beelden die vrijgegeven zijn. Allereerst is er onderstaande foto van The Good Dinosaur, de nieuwe animatiefilm van regisseur Peter Sohn. De film bekijkt een toekomst van de Aarde waarin dinosaurussen nooit uitgestorven zijn en zij-aan-zij met de mensheid leven. Dat zorgt voor een vreemde vriendschap tussen een dinosaurus en een mensenkind.



Tot slot nog onderstaande foto van Britt Robertson als de optimistische tiener Casey in Brad Birds Tomorrowland. Zij wordt in de film samengebracht met het gedesillusioneerde voormalig kindgenie Frank (George Clooney). De twee gaan op een gevaarlijke missie om de geheimen van een enigmatische plek tussen tijd en ruimte te ontdekken, die alleen bekend staat als Tomorrowland. Wat ze moeten doen verandert de wereld, en henzelf. Voor altijd.



NieuwsFilm

meest populair