Algemeen

Hugh Jackman speelt nog één keer Wolverine

Waarschijnlijk is The Wolverine 2 zijn laatste film.

door Bram de Groot op 28.03.2015 om 20:18 in Algemeen
Na X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), een cameo in X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013) en X-Men: Days of Future Past (2014) krijgen we Hugh Jackman nog één keer te zien als het X-Men personage Wolverine. Dit heeft de acteur bekend gemaakt via zijn Instagram-pagina.

Dit bericht volgt op heel wat speculatie rond de toekomst van Jackmans geliefde personage en het voornaamste gezicht van de X-Men franchise. Eerder dit jaar verscheen een bericht dat hij Wolverine zou willen spelen tot zijn dood. In 2013 was er nog het gerucht dat hij een contract ter waarde van $100 miljoen aangeboden zou hebben gekregen om na Days of Future Past nog vier keer op te treden als het Marvel personage.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op


Bovenstaand Instagram bericht van Jackman meldt dat we hem dus nog één keer zullen gaan zien als Wolverine. Vermoedelijk zal het gaan om The Wolverine 2, die gepland staat voor 2 maart 2017. Als dit klopt dat zou het betekenen dat we Logan niet te zien krijgen in het volgend jaar te verschijnen X-Men: Apocalypse.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Die laatste x-men film heeft de hele serie verpest.
Toch heb ik een zwak voor wolverine het is een van mijn lievelings marvel characters & de vorige 2 films waren best vermakelijk.
Dit is de enigste x-men film die ik nog wil zien de rest boeid me niks meer.

ISIM

Avatar

Hahahahah, ya right. Tot ze meneer een zak vol geld aanbieden.
Doet me denken aan Michael Bay met Transformers.

gfhdjshajwndxhhyd

Avatar

Deze Man is zo onduidelijk in hoe vaak hij nog wolverine gaat spelen. Vorige maand zei die nog dat hij hem tot zijn dood wil spelen en daarvoor zei hij nog 100 keer dat die wel en niet ging stoppen.

nicolaas1982

Avatar

Toch hoop ik heel stiekem dat the wolverine 2 een soort van X-4 wordt met een groot gedeelte van de originele cast!
Het is mooi geweest en nu tijd voor een heel nieuw verhaal als deze laatste 2 films zijn afgerond...

M0vieFreak

Avatar

Ik zou willen dat Hugh Jackman zolang mogelijk Wolverine gaat spelen want hij doet het perfect. Maar ik ben bang dat Fox een jongere acteur gaat kiezen voor de toekomstige films want nu zijn ze jonge acteurs aan het kiezen voor de X-Men karakters.

Maar als de volgende Wolverine echt zijn laatste word zou ik willen dat hij de gele pak aan doet zoals in de comics ookal is dat voor 1 scene. :E

SiriuSzzs

Avatar

Meer info over de toekomst van de X-men franchise met Wolverine

Carnage

Avatar

Eigenlijk hoop ik gewoon dat the wolverine 2 in een verre toekomst afspeelt en dat het een soort van old man logan verhaallijn gaat worden enzo.

Dat zou ik wel leuk vinden, nu maar afwachten hoe ze jackman wolverine gaan afsluiten.

thehungergames

Avatar

Lijkt mij eigenlijk wel leuk als X-men: Apocalypse zonder Wolverine is. Hij had ten slotte in elke X-men de hoofdrol.

Ereptile

Avatar

Ik vind het moeilijk iemand anders als Wolverine te zien. Maar het zal er vroeg of laat toch van gaan komen. Hoe ouder Jackman word, hoe beter hij er als Wolverine bij loopt.

Ik zou dolgraag een X-Men film zien met de line-up van de tv series van vroeger, namelijk met Cyclops, Beast, Storm, Jean, Wolverine, Gambit, Jubilee, Rogue etc. Smiley face Days of Future Past kwam daar al bij in de buurt, en Apocalypse beloofd die film te worden! :D

YOLO

Avatar

thehungergames "Lijkt mij eigenlijk wel leuk als X-men: Apocalypse zonder Wolverine is. Hij had ten slotte in elke X-men de hoofdrol."
Ik noem zijn rol in X-Men First Class niet bepaald een hoofdrol. :P

MovieWanker

Avatar

Die hele X-Men franchise slaat toch écht nergens meer op? Wat ooit leuk begon is nu gewoon bagger van de bovenste plank, man man wat een drama die laatste film. En daarvoor was het ook al niet veel soeps meer. Het enige wat er inderdaad nog een beetje bovenuit steekt zijn de Wolverine films. En Jackman gaat er dus naar eigen zeggen mee stoppen.

Glennekeeeee

Avatar

MovieWanker "Die hele X-Men franchise slaat toch écht nergens meer op? Wat ooit leuk begon is nu gewoon bagger van de bovenste plank, man man wat een drama die laatste film. En daarvoor was het ook al niet veel soeps meer. Het enige wat er inderdaad nog een beetje bovenuit steekt zijn de Wolverine films. En Jackman gaat er dus naar eigen zeggen mee stoppen."


je doet je profielnaam alle eer aan

Decepticon

Avatar

MovieWanker "Die hele X-Men franchise slaat toch écht nergens meer op? Wat ooit leuk begon is nu gewoon bagger van de bovenste plank, man man wat een drama die laatste film. En daarvoor was het ook al niet veel soeps meer. Het enige wat er inderdaad nog een beetje bovenuit steekt zijn de Wolverine films. En Jackman gaat er dus naar eigen zeggen mee stoppen."
Serieus? De Wolverine films beter dan de X-Men films??? :N
Je doet je profielnaam idd eer aan.

adofmirosch

Avatar

Decepticon "Serieus? De Wolverine films beter dan de X-Men films??? :N
Je doet je profielnaam idd eer aan."


Niet beter dan de eerste 2 & first class.
Maar zeker weten wel dan deel 3 en die laatste.
Of vind jij die happy ending wel goed?

starbass

Avatar

adofmirosch "Niet beter dan de eerste 2 & first class.
Maar zeker weten wel dan deel 3 en die laatste.
Of vind jij die happy ending wel goed?"


Ik vond "The Wolverine" en "days of future past" de beste tot nu toe, daarna de eerste 2. Dan pas first Class.
Die andere twee hebben we het niet over ;)

Spijker2

Avatar

Wedden van niet? Money rules the world.

NieuwsFilm

meest populair