Hugh Jackman speelt nog één keer Wolverine

Waarschijnlijk is The Wolverine 2 zijn laatste film.

Na X-Men (2000), X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), een cameo in X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013) en X-Men: Days of Future Past (2014) krijgen we Hugh Jackman nog één keer te zien als het X-Men personage Wolverine. Dit heeft de acteur bekend gemaakt via zijn Instagram-pagina.

Dit bericht volgt op heel wat speculatie rond de toekomst van Jackmans geliefde personage en het voornaamste gezicht van de X-Men franchise. Eerder dit jaar verscheen een bericht dat hij Wolverine zou willen spelen tot zijn dood. In 2013 was er nog het gerucht dat hij een contract ter waarde van $100 miljoen aangeboden zou hebben gekregen om na Days of Future Past nog vier keer op te treden als het Marvel personage.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op


Bovenstaand Instagram bericht van Jackman meldt dat we hem dus nog één keer zullen gaan zien als Wolverine. Vermoedelijk zal het gaan om The Wolverine 2, die gepland staat voor 2 maart 2017. Als dit klopt dat zou het betekenen dat we Logan niet te zien krijgen in het volgend jaar te verschijnen X-Men: Apocalypse.

NieuwsFilm

meest populair