Danny Trejo: Machete 3 komt eraan

En het filmen moet dit jaar nog van start gaan.

Wat begon met een fop trailer die voorafgaand aan de Grindhouse-films (Death Proof & Planet Terror) werd getoond, is uiteindelijk doorgegroeid tot een kneuterige franchise: Machete kwam vijf jaar geleden uit en was een kleinschalig succes. Het budget werd verviervoudigd, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over het vervolg dat in 2013 schaars bezocht werd.

Machete Kills kon diens budget van 20 miljoen dollar niet eens aan de kassa terugwinnen. Desondanks onthulde hoofdrolspeler Danny Trejo dat de Mexicaanse Isador Cortez (Machete) toch een derde keer zal optreden, zoals het slot van de tweede film voorspelde. De man met de kapmessen werd immers de ruimte ingeschoten om aan Mel Gibsons Luther Voz een eind te maken - een avontuur dat bij dezen dus nog onvoltooid is.

Halloween Daily News rapporteerde wat Trejo van het weekend verwittigde. "Robert en ik zullen aan 'Machete Kills Again... In Space' beginnen, dus dat wordt echt gaaf. We zullen er dit jaar aan gaan werken."

Het ziet er dus naar uit dat regisseur Robert Rodriguez voorlopig nog niet klaar is met de exploitatiefilms en zelfs een ommekeer maakt van actie naar sciencefiction. Wanneer de film moet uitkomen en wie er naast Trejo zullen spelen is tot dusver onbekend, alhoewel Michelle Rodriguez en Alexa Vega in de trailer van Machete Kills Again... In Space verschenen.



NieuwsFilm

meest populair