SDCC: Wat mogen we verwachten?

Star Wars, Warcraft, X-Men: Apocalypse, Batman v Superman en Suicide Squad, maar geen Marvel.

Morgenavond gaat de SDCC van start en net als vorig jaar houden we bij FT zoveel mogelijk van het nieuws bij. Voordat we beginnen, willen we nog even een paar zaken op een rij zetten, waaronder de verwachtingen die we dit jaar hebben. Eerder vandaag meldden we al daarover dat bijvoorbeeld van Star Wars: The Force Awakens geen trailer verwacht hoeft te worden.

Er ontbreken dit jaar veel studio’s. Zo komen Paramount Pictures, Sony Pictures en Marvel Studios zijn allemaal afwezig. Daardoor missen we bovenal nieuws over de aankomende Marvel-releases. De studio die wel prominent aanwezig is, is Warner Bros., dat veel DC-films zal vertonen. Naar verluidt komen in elk geval Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad aan bod.

Andere films waar we nieuws van verwachten zijn The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, X-Men: Apocalypse en zelfs Warcraft. Het gerucht gaat dat Legendary Pictures van die laatste film voor het eerst bewegende beelden laat zien. Wat X-Men: Apocalypse betreft is er het gerucht dat de eerste foto’s vrijgegeven worden.

Waar hopen jullie op? Hieronder nog een rooster met wat highlights.

DONDERDAG
Lionsgate: The Hunger Games: Mockingjay – Part 2: Lionsgate presenteert een nieuwe blik op de film, en heeft cast en crew meegenomen.

VRIJDAG
Lucasfilm: Star Wars: The Force Awakens: Panel waarin de filmstudio een blik geeft op Star Wars: The Force Awakens. Een trailer komt er niet, maar vermoedelijk wel wat van achter de schermen.

Justice League: Gods and Monsters: Gaat in première tijdens de Comic-Con.De animatiefilm is gemaakt door Bruce Timm.

ZATERDAG
Warner Bros.: Heeft een groot panel waarbij verschillende DC-films voorbij gaan komen.

Screen Gems: Pride and Prejudice and Zombies: De re-imagining van de klassieker van Jane Austen komt later dit jaar uit en heeft... zombies. Het panel biedt in elk geval een eerste blik op de film.

The Weinstein Company: The Hateful Eight: Quentin Tarantino biedt fans een eerste blik op zijn achtste film en er is een Q&A met de cast.

Legendary Pictures: Heeft een blik op films als The Great Wall, Krampus, Warcraft en Crimson Peak.

20th Century Fox: Welke films de studio meeneemt is niet bekend.

ZONDAG
Heeft voor zover we weten vooral panels over de nieuwste TV-series.

Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.



NieuwsFilm

meest populair