Thor en hoogstwaarschijnlijk Star-Lord in 'Avengers: Infinity War'

Thor en hoogstwaarschijnlijk Star-Lord in 'Avengers: Infinity War'

Joe en Anthony Russo teasen de "oneindige oorlog."

In Civil War wordt er een Aardse superheldenoorlog uitgevochten. Na deze eerstvolgende MCU-film verschijnen de films Doctor Strange (2016), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), Spider-Man (2017), Thor: Ragnarok (2017) en Black Panther (2018) en de gebeurtenissen in deze titels zijn mede verantwoordelijk voor de "oneindige oorlog" die zijn weg vindt naar het complete universum. Veel is er echter nog niet bekend over de Infinity Wars-tweeluik.

Civil War-regisseurs Anthony en Joe Russo laten nu doorschemeren dat in ieder geval Thor (Chris Hemsworth) en waarschijnlijk ook Star-Lord (Chris Pratt) te zien zullen zijn. Dit zou betekenen dat de Avengers - in welke opstelling dan ook - kennis gaan maken met één of meerdere A-Holes uit Guardians of the Galaxy uit 2014.

"Deze films zijn bedoeld om een hoogtepunt te worden van alles wat er al gebeurd is in het MCU. We willen niet teveel gaan spoilen, maar ik ben een grote fan van wat James Gunn heeft gedaan," aldus Anthony Russo. "Star-Lord is zo'n geweldig personage en Chris Pratt is een waanzinnig acteur, dus dan ben je erg enthousiast."

Joe Russo over Hemsworths Thor: "Het lijkt me gaaf om met Thor te werken. Ze gaan echt iets interessants doen met Ragnarok en waar hij zal zijn aan het begin van Infinity War is een opmerkelijke plek. Het is erg diepgaand. Ik denk dat hij daarna een flink emotionele motivatie heeft."

Tussen de Infinity Wars-tweeluik verschijnen ook nog Ant-Man and the Wasp (2018) en Captain Marvel (2019), dus wie weet welke invloed deze films gaan hebben. Uiteraard was er van één personage sowieso al duidelijkheid dat hij te zien zal zijn in de "oneindige oorlog": Thanos, een rol van Josh Brolin. Avengers: Infinity War - Part 1 en Part 2 zijn te zien vanaf respectievelijk 3 mei 2018 en 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair