SDCC2016: Toffe foto met Marvel cast & crew

SDCC2016: Toffe foto met Marvel cast & crew

En wat heeft Kevin Feige te vertellen over de toekomst van Marvel?

Een geinig moment tijdens het panel van Marvel: de belangrijkste cast & crewleden van de films Black Panther, Capain Marvel, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Spider-Man: Homecoming werden allemaal op de foto gezet. Het zijn zoals je merkt vooral nieuwe titels, dus het gaat echt om een beeld dat de toekomst voor Marvel laat zien.

Dat is ook in lijn met woorden van Kevin Feige tijdens het panel. Die vertelde dat het echt de bedoeling is om vooruit te blijven kijken. Er zouden ook behoorlijk veel nieuwe gezichten geïntroduceerd worden, voordat Avengers: Infinity War uitkomt. ”Ik kan niet echt zeggen wie het zijn, want je kan in een situatie terecht komen zoals we met Doctor Strange hadden, waarin je tien jaar lang over een personage praat. Maar we hebben nog heel wat plannen.”

De studio moet ook wel veel extra plannen hebben, want er worden de komende drie jaar elk jaar drie films uitgebracht. ”We hebben onze plannen tot en met 2019 aangekondigd, maar ideeën tot 2021. Het klinkt als de toekomst, maar is helemaal niet ver weg. We beslissen nu wat we gaan doen en Inhumans is daar onderdeel van.”



Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair