Eerstvolgende vier cameo's Stan Lee in Marvel-films al opgenomen

Lee is al 93 jaar oud, dus vreemd is het niet.

Een van de verbindende factoren van het Marvel filmuniversum is natuurlijk de aanwezigheid van Stan Lee. De comicschrijver keert in elke film weer terug in een kleine cameo. De 93-jarige Lee blijkt nu nog eens vier cameo's opgenomen te hebben. Sterker nog, het zijn er vier die hij op één dag opgenomen heeft.

Dit vertelde Marvel Studios voorzitter Kevin Feige, tijdens een evenement rond Captain America: Civil War. "We nemen niets willekeurig op. Het zijn erg specifieke... Een paar maanden geleden is hij naar Atlanta gekomen en hebben we vier cameo's op een dag opgenomen. Voor vier verschillende projecten. En ze zijn allemaal geweldig! Allemaal heel verschillend. En hij was ongelofelijk."

De volgende vier films van Marvel zijn Doctor Strange (27 oktober 2016), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (27 april 2017), Spider-Man: Homecoming (6 juli 2017) en Thor: Ragnarok (2 november 2017). Het lijkt echter vrij waarschijnlijk dat Lee zijn cameo voor Doctor Strange eerder al opgenomen had, dus vermoedelijk heeft hij ook een cameo voor Black Panther of Avengers: Infinity War opgenomen.



NieuwsFilm

meest populair