Doctor Strange keert pas terug in 'Avengers: Infinity War'

Doctor Strange keert pas terug in 'Avengers: Infinity War'

Dus dan toch niet in Thor: Ragnarok..?

Over een maand debuteert Benedict Cumberbatch als de Marvel-superheld Doctor Strange in de gelijknamige superheldenfilm van Marvel Studios. Niet geheel onverwacht keert zijn personage later in het Marvel Cinematic Universe terug. Dit blijkt (pas) in Avengers: Infinity War te zijn.

Tijdens een interview met Empire zei Cumberbatch - niet geheel onverwacht: "Om ons allemaal bij elkaar te krijgen wordt een enorme onderneming. Daarom wordt dit personage nu geïntroduceerd, om het volgende hoofdstuk te kunnen starten."

Met "ons" doelt Cumberbatch op het enorm aantal sterren die voor Infinity War moeten komen opdraven. Vermoedelijk alle Avengers en Guardians of the Galaxy gaan een rol krijgen, evenals een flink aantal bijfiguren die door de jaren heen een belangrijk aandeel hebben gehad in het MCU.

In de tussenliggende films Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017), Spider-Man: Homecoming (2017), Thor: Ragnarok (2017) en Black Panther (2018) is de krachtige magiër waarschijnlijk dus niet te zien. Onlangs werd nog verondersteld dat hij te zien zou zijn in de derde Thor-film.

Scott Derricksons Doctor Strange debuteert op 28 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen en Anthony en Joe Russo's Avengers: Infinity War draait vanaf 3 mei 2018 op het grote scherm. Hieronder twee nieuwe foto's uit de film:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair