TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Dracula Untold en Bad Neighbours.

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Jack Reacher (2012)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, David Oyelowo

'Jack Reacher' onder regie van Christopher McQuarrie (The Way of the Gun, 2000) gaat over de ex-militair Jack Reacher die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit.

Lees de recensie van Jack Reacher geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Jack Reacher.

The Island (2005)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."

Lees de recensie van The Island geschreven door Remko Mewe -

Bekijk de trailer van The Island.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gore Verbinski | Cast: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley

Voor kapitein Jack Sparrow is de Caribische Zee een paradijs vol avontuur en mystiek. Maar aan Jack's idyllische bestaan komt een einde wanneer kapitein Barbossa zijn schip steelt en vervolgens de stad Port Royal aanvalt. Barbossa ontvoert Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. Will Turner, een jeugdvriend van Elizabeth, voegt zich bij Jack om gezamenlijk Elizabeth en het schip terug te vinden.Bekijk de trailer van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Bad Neighbours (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Rose Byrne, Elise Vargas, Zoey Vargas

In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".

Lees de recensie van Bad Neighbours geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Bad Neighbours.

Murder at 1600 (1997)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Dwight H. Little | Cast: Wesley Snipes, Diane Lane, Daniel Benzali, Dennis Miller

Pennsylvania Avenue, 1600. Het is misschien ver van uw bed, maar voor elke Amerikaan is dit zijn huis. Het Witte Huis, het huis van de President, waar officiële banketten plaatsvinden en wereldomvettende beslissingen worden genomen. Maar wat gebeurt er als dit huis ook de plaats is waar men probeert om een moord, die op enkele stappen van het Oval Office werd gepleegd, in de doofpot te stoppen?Wie pleegde de moord en waarom? Dat wil Harlan Regis, agent bij Moordzaken, wel eens weten.Bekijk de trailer van Murder at 1600.

Dracula Untold (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gary Shore | Cast: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Art Parkinson

Dracula: Year Zero wordt een oorsprongsverhaal en negeert de Bram Stoker roman compleet. Het verhaal volgt Vlad the Impaler, de legendarische Roemeense heerser die er een gewoonte van maakte om zijn vijanden te spietsen. Uiteindelijk groet Vlad uit tot onze bekende bloedzuiger.

Lees de recensie van Dracula Untold geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Dracula Untold.

A Nightmare on Elm Street (1984)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Wes Craven | Cast: John Saxon, Ronee Blakley, Heather Langenkamp, Amanda Wyss

Nancy heeft nachtmerries over een verschrikkelijke, verminkte figuur die een handschoen met superscherpe messen aan zijn vingers draagt. Ze komt er al snel achter dat haar vrienden soortgelijke dromen hebben. Wanneer er dromers dood gaan realiseert Nancy zich dat ze wakker moet blijven om te overleven. Langzaam maar zeker wordt de ware identiteit van de droommoordenaar en zijn link met de bewoners van Elm Street duidelijk. De kids bedenken een plan om hem de werkelijke wereld in te lokken.Bekijk de trailer van A Nightmare on Elm Street.


NieuwsFilm

meest populair