POLL: Naar welke superheldenfilm in 2017 kijk jij uit?

POLL: Naar welke superheldenfilm in 2017 kijk jij uit?

Logan, Guardians, Wonder Woman, Spider-Man, Thor en Justice League.

Eerder dit jaar plaatsten we een POLL over de grote live action superheldenfilms die volgend jaar verschijnen. Toen waren er nog geen beelden beschikbaar. Ondertussen zijn er voor vijf van de zes DC en Marvel-films trailers verschenen. Daarom opnieuw de vraag: naar welke superheldenfilm van 2017 kijk je het meeste uit?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Logan

De eerste superheldenfilm van 2017 is Logan, de laatste film met Hugh Jackman in de rol als Wolverine. In het stevige Logan vecht de krachtige X-Man tegen de uitroeiing van de mutanten. Vanaf 2 maart in de bioscoop. De trailer:


Guardians of the Galaxy Vol. 2

Een paar maanden later trapt Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 het zomerseizoen af. Met veel bekende, maar ook nieuwe gezichten is het waarschijnlijk Vin Diesels Groot die de aandacht gaat opeisen. Vanaf 27 april in de bioscoop.


Wonder Woman

De eerste DC-film van 2017 is Wonder Woman. De film rond het personage van Gal Gadot zal het DC Extended Universe extra vuur in moeten blazen. Een paar maanden later keert de Goddess of Truth terug in de eerste Justice League-film. Wonder Woman draait vanaf 1 juni in de bioscoop.


Spider-Man: Homecoming

Na de twee eerdere Spider-Man reeksen is het nu Tom Holland die het personage vertolkt, in het Marvel Cinematic Universe. In zijn eerste eigen avontuur in Spider-Man: Homecoming neemt hij het op tegen kleinere, criminele schurken. Vanaf 27 juli in de bioscoop.


Thor: Ragnarok

De enige film waarvoor nog geen beelden beschikbaar zijn. Wel zal de film met de Avengers Thor, Hulk en Doctor Strange een belangrijke rol hebben in het Marvel filmuniversum, aangezien Thor: Ragnarok een belangrijke stap is richting het in 2018 te verschijnen Infinity War. Vanaf 2 november in de bioscoop. Concept-art:


Bekijk de afbeelding
Justice League: Part One

In een poging 'concurrent' Marvel verder bij te benen zet DC redelijk snel in op een team-up film. In Justice League bundelen minimaal Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash en Cyborg de krachten. Vanaf 16 november in de bioscoop, hieronder de Comic Con-beelden:



NieuwsFilm

meest populair