Algemeen

Nieuwe foto's 'Justice League', 'Alien: Covenant', 'Pirates 5' en meer blockbusters

USA Today heeft een hele reeks beelden van de blockbusters van dit jaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
USA Today heeft in zijn eerste nummer van 2017 een reeks foto's vrijgegeven van de grootste aankomende films. Hieronder zie je die beelden, inclusief een korte uitleg.

Justice League

De eerste foto is van Zack Snyders Justice League. Op het beeld zien we bijna het hele team, van links naar rechts: Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa). De belangrijke afwezige op het beeld is Henry Cavills Superman. Die ontbreekt tot nu toe in bijna al het promotiemateriaal voor de film, maar zal vermoedelijk snel terugkeren. Vanaf 16 november in de bioscoop.


Alien: Covenant

Op het onderstaande beeld van Ridley Scotts volgende hoofdstuk in de Alien-franchise, zien we Katherine Waterstons hoofdpersoon. Waterston speelt een nieuwe variant op Ripley, het iconische personage van Sigourney Weaver en neemt het op een duistere wereld op tegen de Xenomorphs. Het personage van Waterston draagt de naam Daniels en hoe ze de strijdbijl (of in dit geval het geweer) oppakt, zien we vanaf 18 mei in de bioscoop.


Guardians of the Galaxy Vol.2

Van Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 zijn twee beelden vrijgegeven, die allebei recht uit de trailer lijken te komen. Volgens regisseur James Gunn draait deze nieuwe film om hoe de Guardians een familie proberen te blijven, nadat ze in de vorige film een familie zijn geworden. Daarin speelt de vader van Star-Lord (Chris Pratt) een belangrijke rol. Vanaf 27 april in de bioscoop.
The Fate of the Furious

Het succes van Furious 7 is moeilijk te herhalen, maar Universal Pictures gaat het gewoon proberen met deze achtste film. De band tussen de familieleden van Dom (Vin Diesel) wordt flink opgeschud met de komst van de mysterieuze Cypher (Charlize Theron). Zij drijft hen uit elkaar en zorgt dat Dom ineens een vijand wordt. The Fate of the Furious gaat op 13 april in première.


Transformers: The Last Knight

Op het onderstaande beeld zien we links Laura Haddock en rechts is Mark Wahlberg als uitvinder Cade Yeager te zien. In Michael Bays vijfde film in de franchise moeten Optimus Prime en Cade weer samenwerken om de mensheid te redden. De film gaat ook terug in de tijd naar de dagen van Koning Arthur en de Tweede Wereldoorlog en is misschien wel het meest grootschalige vervolg in de franchise. Draait vanaf 22 juni in de bioscopen.


Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Het eerste beeld van de schurkachtige Captain Salazar (Javier Bardem) achter het roer van zijn schip. Hij is een geest, die het voorzien heeft op Jack Sparrow (Johnny Depp). Iedereen zoekt in dit vijfde avontuur naar de drietand van Poseidon. Onder de noemer 'iedereen' bevinden zich: Will Turner (Orlando Bloom) die zijn vader wil bevrijden van de vloek van Davy Jones, de jonge Henry (Brenton Thwaites) die zoekt naar zijn vader, astronoom Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Salazar en Jack. Vanaf 24 mei in de bioscoop.


Beauty and the Beast

Tot slot is er nog een beeld waar we, als de film dan eindelijk in de bioscopen draait, vermoedelijk wel even op moeten wachten. Op de foto zien we Belle (Emma Watson) en het Beest (Dan Stevens) dansen, in een romantisch beeld. De Disney-film is de nieuwste in een reeks geplande live-action sprookjes van filmstudio Walt Disney Pictures. Bill Condons interpretatie van het klassieke verhaal gaat op 29 maart in première.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Arme Daniels, wat is er in godsnaam met haar gebeurd? Volgens mij werkt dat geweer helemaal niet en heeft ze er nog minder aan dan aan een bijl!

evilkraanvogelz

Avatar

Het lijkt me sterk dat Will Turner zijn vader nog steeds wilt bevrijden van de vloek van Davy Jones aangezien hij nu zelf Davy Jones is. En Bootstrap koos er zelf voor om bij de crew te blijven

chazillionair28

Avatar

Wat ziet Charlize Theron er zoals gewoonlijk weer hot uit zeg..

Decepticon

Avatar

Heel goed idee van die twist om Dom de schurk te maken en zijn familie te laten verraden, voor iets belangrijks waarschijnlijk. Dat gaat echt weer heel veel geld opleveren voor Universal, want iedereen wil zien waarom dit gebeurd.

Mooie foto van Justice League. Zelfs een nieuw maar weinig zeggend nieuw shot van Transformers.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik kan er niks aan doen maar wat is dat een zielige foto van Justice League.
Naar mijn gevoel is die hele serie in die wereld in deze style zo kansloos als wat, eerst dat Batman vs Superman en daarna die film met die waardeloze Jared Leto Joker (ben de naam kwijt)
Het enige lichtpuntje was Margo Robbie, had haar graag terug gezien voor die rol in een Nolan Batman film, naarmate de tijd vordert worden die films beter en beter.

ridjieddo

Avatar

Leuke profielfoto A.M.H.! Word er ook niet helemaal warm van (muv Aquaman).. we zullen zien of ze er iig een degelijke film van kunnen maken

Akke Moeka Hara

Avatar

Thanks rid, viel me nu pas op dat er nog een Joan Cornella fan hier rondhangt :)

Decepticon

Avatar

Lijken wel 2 sarcofagen in de Transformers foto.

Bruce Wayne heeft een mooi vliegschip gemaakt om de Justice League te vervoeren.

Mav Damian

Avatar

Ik dat Cyborg er anders uit ziet dan bij de beelden uit Comic Con.

Mav Damian

Avatar

*Ik zie. Sorry ik kan mijn reactie niet wijzigen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair