Nieuwe foto's 'Justice League', 'Alien: Covenant', 'Pirates 5' en meer blockbusters

Nieuwe foto's 'Justice League', 'Alien: Covenant', 'Pirates 5' en meer blockbusters

USA Today heeft een hele reeks beelden van de blockbusters van dit jaar!

USA Today heeft in zijn eerste nummer van 2017 een reeks foto's vrijgegeven van de grootste aankomende films. Hieronder zie je die beelden, inclusief een korte uitleg.

Justice League


De eerste foto is van Zack Snyders Justice League. Op het beeld zien we bijna het hele team, van links naar rechts: Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa). De belangrijke afwezige op het beeld is Henry Cavills Superman. Die ontbreekt tot nu toe in bijna al het promotiemateriaal voor de film, maar zal vermoedelijk snel terugkeren. Vanaf 16 november in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Alien: Covenant

Op het onderstaande beeld van Ridley Scotts volgende hoofdstuk in de Alien-franchise, zien we Katherine Waterstons hoofdpersoon. Waterston speelt een nieuwe variant op Ripley, het iconische personage van Sigourney Weaver en neemt het op een duistere wereld op tegen de Xenomorphs. Het personage van Waterston draagt de naam Daniels en hoe ze de strijdbijl (of in dit geval het geweer) oppakt, zien we vanaf 18 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Guardians of the Galaxy Vol.2

Van Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2 zijn twee beelden vrijgegeven, die allebei recht uit de trailer lijken te komen. Volgens regisseur James Gunn draait deze nieuwe film om hoe de Guardians een familie proberen te blijven, nadat ze in de vorige film een familie zijn geworden. Daarin speelt de vader van Star-Lord (Chris Pratt) een belangrijke rol. Vanaf 27 april in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
The Fate of the Furious

Het succes van Furious 7 is moeilijk te herhalen, maar Universal Pictures gaat het gewoon proberen met deze achtste film. De band tussen de familieleden van Dom (Vin Diesel) wordt flink opgeschud met de komst van de mysterieuze Cypher (Charlize Theron). Zij drijft hen uit elkaar en zorgt dat Dom ineens een vijand wordt. The Fate of the Furious gaat op 13 april in première.

Bekijk de afbeelding
Transformers: The Last Knight

Op het onderstaande beeld zien we links Laura Haddock en rechts is Mark Wahlberg als uitvinder Cade Yeager te zien. In Michael Bays vijfde film in de franchise moeten Optimus Prime en Cade weer samenwerken om de mensheid te redden. De film gaat ook terug in de tijd naar de dagen van Koning Arthur en de Tweede Wereldoorlog en is misschien wel het meest grootschalige vervolg in de franchise. Draait vanaf 22 juni in de bioscopen.

Bekijk de afbeelding
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Het eerste beeld van de schurkachtige Captain Salazar (Javier Bardem) achter het roer van zijn schip. Hij is een geest, die het voorzien heeft op Jack Sparrow (Johnny Depp). Iedereen zoekt in dit vijfde avontuur naar de drietand van Poseidon. Onder de noemer 'iedereen' bevinden zich: Will Turner (Orlando Bloom) die zijn vader wil bevrijden van de vloek van Davy Jones, de jonge Henry (Brenton Thwaites) die zoekt naar zijn vader, astronoom Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Salazar en Jack. Vanaf 24 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Beauty and the Beast

Tot slot is er nog een beeld waar we, als de film dan eindelijk in de bioscopen draait, vermoedelijk wel even op moeten wachten. Op de foto zien we Belle (Emma Watson) en het Beest (Dan Stevens) dansen, in een romantisch beeld. De Disney-film is de nieuwste in een reeks geplande live-action sprookjes van filmstudio Walt Disney Pictures. Bill Condons interpretatie van het klassieke verhaal gaat op 29 maart in première.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair