Affleck regisseert 'The Batman' zodra 't script goed genoeg is

Affleck regisseert 'The Batman' zodra 't script goed genoeg is

Hij komt enigszins terug op zijn eerdere woorden.

Van alle films die Warner Bros. wil maken in zijn DC Filmuniversum, lijkt The Batman de film te zijn waar de meeste mensen naar uitkijken. Er zijn de afgelopen dagen veel berichten over geweest, van opmerkingen van Ben Affleck die twijfelt over de regie en een gerucht over eventueel uitstel.

Vandaag vertelde Affleck dat hij absoluut de film zal gaan regisseren. Dat liet hij weten in een interview met Jimmy Kimmel over zijn nieuwe film, Live by Night. "Ik ga de volgende Batman regisseren, we werken eraan. Het is een van die frustrerende dingen, want ik heb anderhalf jaar gewerkt aan Live by Night en het maakt niemand uit. Niemand vroeg zich af waar Live by Night bleef, in plaats daarvan krijg ik alleen maar de vraag waar Batman blijft. En dan denk ik, 'Joh, geef me even, ik werk eraan!'."

Afgezien van die bevestiging was er eerder vandaag het gerucht van fansite Batman on Film dat de opnames flink uitgesteld zouden worden. Veel waarde hechten we niet aan dat verhaal, omdat de site geen heel sterke staat van dienst heeft. Tegelijk zou uitstel best mogelijk kunnen zijn, daar er nog geen nieuwe castleden gevonden zijn. Het script lijkt ook nog niet helemaal af te zijn.

Recent vertelde Affleck wel aan IGN dat het script al goed aan het worden was. Er zou "geweldig spul" in zitten, maar het moest nog "beter en beter" worden. De beste gok is dat Affleck nog wel even nodig heeft voor het scenario af is. Hij heeft een druk jaar gehad, waarin hij een persronde deed voor Batman v Superman, The Accountant en Live by Night, en Justice League opnam. Tussendoor heeft hij gewerkt aan het script van The Batman.

Verwacht wordt dat The Batman in de loop van 2018 of 2019 uitkomt, afhankelijk van wanneer de opnames beginnen.



NieuwsFilm

meest populair