Algemeen

Affleck regisseert 'The Batman' zodra 't script goed genoeg is

Hij komt enigszins terug op zijn eerdere woorden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:12 in Algemeen
Van alle films die Warner Bros. wil maken in zijn DC Filmuniversum, lijkt The Batman de film te zijn waar de meeste mensen naar uitkijken. Er zijn de afgelopen dagen veel berichten over geweest, van opmerkingen van Ben Affleck die twijfelt over de regie en een gerucht over eventueel uitstel.

Vandaag vertelde Affleck dat hij absoluut de film zal gaan regisseren. Dat liet hij weten in een interview met Jimmy Kimmel over zijn nieuwe film, Live by Night. "Ik ga de volgende Batman regisseren, we werken eraan. Het is een van die frustrerende dingen, want ik heb anderhalf jaar gewerkt aan Live by Night en het maakt niemand uit. Niemand vroeg zich af waar Live by Night bleef, in plaats daarvan krijg ik alleen maar de vraag waar Batman blijft. En dan denk ik, 'Joh, geef me even, ik werk eraan!'."

Afgezien van die bevestiging was er eerder vandaag het gerucht van fansite Batman on Film dat de opnames flink uitgesteld zouden worden. Veel waarde hechten we niet aan dat verhaal, omdat de site geen heel sterke staat van dienst heeft. Tegelijk zou uitstel best mogelijk kunnen zijn, daar er nog geen nieuwe castleden gevonden zijn. Het script lijkt ook nog niet helemaal af te zijn.

Recent vertelde Affleck wel aan IGN dat het script al goed aan het worden was. Er zou "geweldig spul" in zitten, maar het moest nog "beter en beter" worden. De beste gok is dat Affleck nog wel even nodig heeft voor het scenario af is. Hij heeft een druk jaar gehad, waarin hij een persronde deed voor Batman v Superman, The Accountant en Live by Night, en Justice League opnam. Tussendoor heeft hij gewerkt aan het script van The Batman.

Verwacht wordt dat The Batman in de loop van 2018 of 2019 uitkomt, afhankelijk van wanneer de opnames beginnen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Goed zo. Dit is veelbelovender dan die Zak Snijder. Gewoon kritisch wachten op een goed script en het anders gewoon niet doen. Dus als Affleck het doet, heb ik meer vertrouwen. Als ie het niet doet, dan is het denk ik het einde van het superheldenuniversum van DC. Tenminste voor mij dan. Zak Snijder moet echt verdwijnen.

Mav Damian

Avatar

Oef wat ben ik blij.

SuPa

Avatar

dan heb ik gelukkig nog wat tijd om BvS en SQ te kijken. Loop een beetje achter :(

Master Of Films

Avatar

Jaaaaaa!!!.

BTW: op YT is het fragment te zien :D

Decepticon

Avatar

Affleck weet dondersgoed dat hij een dondersgoed script moet hebben, om de algemene nare nasmaak van BvS en SS te doen vergeten. Dat BvS niet goed ontvangen werd, deed hem echt zeer, als groot Batman fan met zijn eigen Batcave.
Dit zal denk ik ook één van de films zijn die zijn carriere zal definieren, waar hij aan herinnert zal worden.

Zoals hij zelf al zegt, zowat niemand kijkt en volgt zijn kleinere films, alleen het blockbuster materiaal.
De beste man is gruwelijk druk.

Ik denk nu misschien toch dat hij, net zoals Nolan, toch enige vrijheid heeft om zijn script af te werken dat naar zijn zin is en dat dan pas de productie van start gaat.

Hij probeert vast een film te maken die de Nolan trilogie naar de kroon zal steken.

jaime91

Avatar

Laat ik voorop stellen dat dit nieuws me gerust stelt. Dat gezegd hebbende, is dit weer een nieuw voorbeeld van tegengestelde berichtgeving. Een paar dagen geleden meld Affleck nog dat er een kans bestaat dat hij de film niet gaat regisseren om nu ineens vanuit het niets met totaal het tegenovergestelde bericht te komen.

1: Of de media lult uit zijn nek en verdraait zijn worden en er zijn geen problemen.

2: Er waren weldegelijk grote problemen, en doordat Affleck aan de noodklok getrokken heeft is WB/DC wakker geworden en is het probleem inmiddels verholpen.

Ik weet niet welke van de 2 ik nu moet geloven eerlijk gezegd. Ik weet wel dat ik me er nogmaals onwijs aan stoor dat WB/DC niet zelf officieel met wat duidelijkheid komt. Anders blijf je dit negatieve gezeur krijgen. Ik zie dit namelijk zelden tot nooit bij Marvel/Disney gebeuren. Daar laten ze duidelijk zien dat ze de touwtjes strak in handen hebben.

Ik ben benieuwd wat het volgende gerucht is wat naar buiten komt. Want zolang ze daar geen persoon hebben die de leiding heeft, blijf je dit krijgen.

Film en Eten

Avatar

Wat een enorme druk voor Ben Affleck zeg. Dit is zijn belangrijkste film ooit in de ogen van heel veel mensen. Ben mag geen fout maken in deze film, dus zal ik als ik hem was alle tijd nemen dat mogelijk is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair