POLL: de zomerfilms van 2017

POLL: de zomerfilms van 2017

De 15 grootste films op een rij; welke kies jij?

We zijn ondertussen in maart aanbeland en dat betekent dat we kunnen gaan uitkijken naar de druk bezette filmzomer van 2017. Aan jou de vraag: naar welke film kijk jij het meest uit?

Tot het zover is, zijn er uiteraard nog wat blockbusters te zien, zoals Kong: Skull Island, Beauty and the Beast, Power Rangers, Ghost in the Shell en Fast & Furious 8. Hieronder een blik op de grootste titels die in de filmzomer verschijnen, welke wordt afgetrapt door Guardians of the Galaxy Vol. 2 en eind juli eindigt met The Dark Tower.

Zomer 2017 wordt opnieuw gedomineerd door allerlei blockbusters gebaseerd op bestaand materiaal. De enige film die nog enigszins als origineel door kan gaan, is Christopher Nolans Dunkirk. Ook de comic-verfilming Valerian and the City of a Thousand Planets en de Stephen King-verfilming The Dark Tower hebben we nog niet eerder op het witte doek gezien. Verder zijn er 3 superheldenfilm, 7 echte sequels en 3 reboots. Spider-Man: Homecoming lijkt het minst origineel. De Marvel Comics-verfilming kan in zekere zin doorgaan als een sequel en een reboot.

Wil je een andere 2017-zomerfilm aanstippen dan kan het op de gebruikelijke plaats. Het eerder verschenen jaaroverzicht 2017 geeft aan welke titels in (de zomer van) 2017 verschijnen. Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair