'Star Trek'-acteur Zachary Quinto bezoekt 'Hotel Artemis'

'Star Trek'-acteur Zachary Quinto bezoekt 'Hotel Artemis'

De sciencefictionthriller kan zich al gelukkig prijzen met namen als Jodie Foster en Jeff Goldblum.

The Hollywood Reporter bericht dat de cast van Hotel Artemis weer een naam rijker is. Het gaat om Zachary Quinto, die we de laatste paar jaren als Spock zagen in Star Trek en de twee vervolgen Into Darkness en Beyond. De sciencefictionthriller wordt het regiedebuut van Drew Pearce, die voorheen zijn brood enkel verdiende als scenarist. Hij werkte o.a. aan Iron Man 3 en Mission: Impossible 5: Rogue Nation.

Quinto voegt zich bij een cast toe die al uit de volgende namen bestaat: Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista, Jenny Slate, Charlie Day, Sterling K. Brown en Jeff Goldblum. Het plot van Hotel Artemis speelt zich af in de nabije toekomst. Foster speelt een zuster die in een ondergronds ziekenhuis te Los Angeles werkt en daar de meest geheimzinnige criminelen behandelt. Één van haar werkdagen neemt een akelige wending wanneer ze ontdekt dat één van haar patiënten eigenlijk aanwezig is om een ander te liquideren.

Marc Platt Productions, The Ink Factory en Lionsgate ontfermen zich over de film als producenten en financiers. Eerder werd Hotel Artemis met andere misdaadfilms en sciencefictionspektakels vergeleken, zoals Drive, Looper en Ex Machina. Het is niet bekend wanneer de opnames beginnen en de film uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair