Dvd's week 33: Fast & Furious 8, Life & meer

Dvd's week 33: Fast & Furious 8, Life & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

The Boss Baby (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Tom McGrath | Cast: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow

Direct na het panel werd een heuse synopsis vrijgegeven. Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Lees de recensie van The Boss Baby geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Boss Baby.

Fast & Furious 8 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Scott Eastwood, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Vin Diesel

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia, evenals de rest van de crew, ermee gestopt zijn, lijkt het team iets dat lijkt op een gewoon leven gevonden te hebben. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om een wereld van misdaad en verraad te betreden, staat de groep voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Van de kusten van Cuba, tot de straten van New York City en de ijzige vlaktes van de Barentszzee, moet de crew voorkomen dat een anarchist de wereld in chaos onderdompelt, en de man die hen een familie maakt zien te redden.

Lees de recensie van Fast & Furious 8 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Fast & Furious 8.

Life (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Espinosa | Cast: Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada

Draait om de bemanning van het International Space Station, die, na verschillende proefmonsters van Mars te hebben onttrokken, ontdekt dat er tekenen van leven zijn op de planeet. Deze levensvormen blijken echter intelligenter te zijn dan voorheen gedacht.

Lees de recensie van Life geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Life.

Voor Elkaar Gemaakt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Heijne | Cast: Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Loes Haverkort, Fabian Jansen, Roeland Fernhout

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat één eerdere donatie van Felix aan de spermabank wel goed terecht is gekomen... bij de eicel van TV-presentatrice Jip (Loes Haverkort). Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet...

Lees de recensie van Voor Elkaar Gemaakt geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Voor Elkaar Gemaakt.

Resident Evil: Vendetta (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Takanori Tsujimoto | Cast: Erin Cahill, Kevin Dorman, Arif S. Kinchen, Matthew Mercer

In de animatiefilm schakelt BSAA Chris Redfield de hulp in van federale agent Leon S. Kennedy en professor Rebecca chambers van het Alexander Institute of Biotechnology om een terrorist uit te schakelen die een dodelijk virus in New York City te verspreiden. Daar komen natuurlijk de nodige zombies en andere wanstaltige creaturen bij kijken. Bekijk de trailer van Resident Evil: Vendetta.

The Snare (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: C.A. Cooper | Cast: Eaoifa Forward, Dan Paton, Rachel Warren, Fin Banks

Drie vrienden gaan voor een weekend vol alcohol richting zee. Maar wat een leuk weekend had moeten worden, verandert al snel in een hel, als een kwaadaardige geest hen vasthoudt. Bekijk de trailer van The Snare.

Boys in the Trees (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Verso | Cast: Toby Wallace, Gulliver McGrath, Mitzi Ruhlmann, Justin Holborow

Halloween 1997. Twee vervreemde tieners skaten door een bizarre mengeling van herinneringen, dromen en angsten. Bekijk de trailer van Boys in the Trees.

Brotherhood (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noel Clarke | Cast: Lashana Lynch, Noel Clarke, Steven Cree, Tonia Sotiropoulou

Eerst was er Kidulthood, daarna Adulthood en nu is er Brotherhood. Als Sam het tegen de wereld om zich heen op moet nemen, realiseert hij zich dat hij oude vrienden nodig heeft om nieuwe gevaren te overleven. Bekijk de trailer van Brotherhood.

Love Is Thicker Than Water (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emily Harris, Ate de Jong | Cast: Joe Flynn, Lydia Wilson, Al Weaver, Ellie Kendrick

Vida en Arthur komen uit verschillende omgevingen. Deze frisse kijk op een conflicterende familie is een soort moderne Romeo & Julia. Bekijk de trailer van Love Is Thicker Than Water.

Upp i det blå (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Petter Lennstrand | Cast: Ida Engvoll, Eric Ericson, Mira Forsell, Gustav Funck

Pottan gaat naar een fietskamp, maar eindigt in het recyclecentrum waar de vreemde medewerkers voor haar zorgen. Op een dag ontdekt ze dat er een ruimteschip gebouwd wordt daar. Bekijk de trailer van Upp i det blå.

Worry Dolls (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Padraig Reynolds | Cast: Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford, Samantha Smith

In de nasleep van de jacht op een seriemoordenaar, slokt een oeroude vloek een stad op, met een reeks brute moorden als gevolg. Om de boel op te lossen, moet een detective tegen de klok racen om het leven van zijn dochter te redden. Bekijk de trailer van Worry Dolls.

Khali the Killer (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Matthews | Cast: Richard Cabral, Corina Calderon, Ryan Dorsey, Joey Abril

Nadat hij met pensioen wil gaan, besluit een huurmoordenaar nog een laatste klus aan te nemen om zijn oma een paar mooie laatste maanden te kunnen geven. Maar alles valt uit elkaar als hij empathie krijgt voor een van zijn doelwitten en hij een van de moeilijkste beslissingen uit zijn leven moet maken.

NieuwsFilm

meest populair